Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου-Δόξα Μανδαλου 1-1.


ΑΔΙΚΟ..Μια και μόνο λέξει μπορεί να χαρακτηρίσει το σημερινό αποτέλεσμα  του αγώνα με την ομάδα του Μανδάλου. Αδικαιολόγητα  ο διαιτητής του αγώνα κ. Πασλαμούσκας κράτησε παραπάνω χρόνο από αυτόν που είχε υποδείξει μετά την λήξη του κανονικού αγώνα,(κράτησε 8' από τα 5')και  μέσα στο τρίλεπτο δεχτήκαμε το γκολ στερώντας από την ομάδα μας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και δυνατό με πολλές καλές φάσεις και από τις δυο ομάδες .
Η ομάδα  μετά τα πρώτα χαλαρά  δέκα λεπτά, ξεκίνησε να δημιουργεί αρκετές φάσεις  μέσα στην  εστία του αντίπαλου ,ο  Μανελίδης στο 20'σε  ενα σουτ  ελάχιστα άουτ, στο 25'ο Παρτσανάκης στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι ,στο 43'και πάλι ο Παρτσανάκης σε ένα δυνατό σουτ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας ,την ίδια κατάληξη είχε και η φάση με το Ουζούνη στο 45'.
Το δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού ήταν ακόμη πιο ποιοτικό με ακόμη περισσότερες φάσεις αποδεικνύοντας  το πάθος των ομάδων για την νίκη, η ομάδα από τα πρώτα κιόλα λεπτά έδειξε τις προθέσεις της για το αποτέλεσμα ,μπήκε πολύ δυνατά δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.
Μόλις στο 48'δυνατό σουτ από τον Μάτζιο αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας διώχνοντας την μπάλα κόρνερ,
στο 55'σουτ του Λεμονάκη η μπάλα περνά  δίπλα από το κάθετο δοκάρι και καταλήγει άουτ,
στο 58' και μετά από μια πλάγια σέντρα από τα αριστερά ο Λεμονάκης με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0,
δυνατό σουτ στο 60' από τον Μάτζιο ελάχιστα άουτ,
στο 63' πάλι ο Μάτζιος  κεφαλιά από πλεονεκτική θέση στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Και μετά το πέρας του κανονικού παιχνιδιού  και των  καθυστερήσεων στο 90'+7' μετά από μια μικρή αδράνεια της άμυνας μας , ο Παπαχρίστου με ένα δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος μας κάνοντας το 1-1 ,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

  .ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης,Τσουλφαιϊδης Κ., Spaho,, Γιαννούλτσης,Σασαρίδης  Μάτζιος, Ουζούνης, Μανελίδης,Καραμαριάς  (Δεμίρης), Παρτσανάκης(Βασιλόπουλος), Λεμονάκης, (Μανογλής)

κάντε ένα κλίκ για μεγαλύτερο μέγεθος.








.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιολογώ την αγανάκτηση του φίλου μας αλλά θα παρακαλούσα τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας έκλεψαν τη νίκη μέσα απο τα χέρια! Είναι απαράδεκτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.