Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ -ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 2-2


Ένα  δυνατό αλλά μέτριο σε ποιότητα ίσως  λόγω  και  του όχι και τόσο καλού αγωνιστικού χώρου παίχτηκε  στο γήπεδο Εξαπλατάνου. Η  ομάδα  μπήκε στο γήπεδο αρκετά νευρική και χαλαρή , με το Μελίσσι όμως πιο αποφασιστικό για το αποτέλεσμα λόγω και της  βαθμολογικής σημασίας  για αυτούς παιχνίδι, πίεσαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχουν  ένα γκολ μόλις στο 3΄ με τον Τσάλμα κάνοντας το 0-1 αιφνιδιάζοντας την ομάδα  και παγώνοντας το γήπεδο.

Παρά των ορισμένων απουσιών η  ομάδα  με την σειρά της προσπάθησε να ηρεμήσει, βγήκε  μπροστά και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ,όπως αυτή 10' σε σουτ του Μανελίδη λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ, η πίεση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα στο 19'μετά από μια προσωρινή απόκρουση των αμυντικών, ο Βασιλόπουλος  με ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την μικρή  περιοχή να στείλει  την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Και εκεί που η ομάδα έλεγχε τον αγώνα, σε μια αντεπίθεση  στο30’και από μια αδράνεια της άμυνα μας ο Μουρατίδης από πολύ  κοντά  κάνει το 1-2,σκορ με το οποίο τελειώνει και το πρώτο ημίχρονο.
Στη επανάληψη τώρα το παιχνίδι είχε περισσότερο δύναμη και πάθος με τις ομάδες να δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά από τις εστίες ,όπως αυτή για την ομάδα μας  από τα δεξιά σε μια εκτέλεση φάουλ, ο Λεμονάκης με καρφωτή κεφαλιά στο 75' στέλνει  την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2,σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.
 Μπορεί το σημερινό αποτέλεσμα να μην ήταν το ζητούμενο και το καλύτερο  για την ομάδα μας, είχε όμως τις θετικές του πτυχές λόγω του χρόνου  συμμετοχής  που έδωσε ο προπονητής μας Μάκης  Δεμίρης στους μικρούς της να αναδείξουν το ταλέντο τους.
   .ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης,Τσουλφαιϊδης Κ., Spaho,Γιαννούλτσης,Σασαρίδης  Μάτζιος,  Μανελίδης, Παρτσανάκης,(Δημητριου Δ).Καραμαριάς,(Κοροσιαδης Α.), Βασιλόπουλος, Λεμονάκης,(Δημητρίου Π.)






 

                                                                                video       

3 σχόλια:

  1. poly kalo paixtaki ekeino to 11 apo to melissi...pou mas evale to prwto gkol...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxax.....emena mou arese to 9ari tous alla traumatistike nwris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eseis apo pou eiste re apo thn filwteia...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.