Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μ.Α. Πέλλας - Δόξα Εξαπλατάνου.2 - 1.



    Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Πέλλας.Ο αγώνας  ξεκίνησε  με την Δόξα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζοντας σωστά και οργανωμένα δημιουργεί μόλις στο 2΄την πρώτη ευκαιρία με τον Βασιλόπουλο όπου σε ένα σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο τερματοφύλακας  διώχνει  δύσκολα την μπάλα. Στο 10΄ μετά από μια κάθετη μπαλιά ο Μάτζιος από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με  λανθασμένη όμως υπόδειξη του βοηθού σε θέση  οφ  σαϊτ, ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ. Η Δόξα συνέχισε να πίεζε την ομάδα της Πέλλας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 16΄ ο  Λεμονάκης μετά από μια σέντρα από τα δεξιά με ένα σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα
κάνοντας το 0 - 1.
    Στην συνέχεια η ομάδα της Πέλλας  ισορρόπησε το παιχνίδι  προσπαθώντας να απειλήσει την εστία της Δόξας. Στο 25΄ σε μια αντεπίθεση και μετά από πλάγια σέντρα από τα δεξιά με στιγμιαία αδράνεια των αμυντικών της Δόξας, ο  Ηλιάδης από πολύ κοντά κάνει το 1 -1, σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.
    Η επανάληψη έφερε και τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βγουν μπροστά και με οργανωμένες αντεπιθέσεις να απειλούν η μια την εστία της άλλης, για την επίτευξη ενός τέρματος, με την ομάδα της Πέλλας στο ξεκίνημα  του παιχνιδιού πιο  απειλητική. Έτσι στο 52΄ σε μια κοντινή κεφαλιά μέσα από την  μικρή περιοχή και ενώ η μπάλα πηγαίνει προς τα δίχτυα, ο Λεμονάκης την διώχνει με το χέρι και ο  διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι, βγάζοντας την κόκκινη κάρτα στον παίχτη. Εκτελείται από το Λαγογένη κάνοντας το 2-1.
    Η Δόξα παίζοντας με έναν παίχτη λιγότερο βρίσκει την δύναμη και πιέζει για την ισοφάριση απειλώντας συνεχόμενα την εστία της Πέλλας. Στο 54΄σε ένα φάουλ απο τον spaho αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι . Στο 62΄ μετά από μια κάθετη μπαλιά από πολύ κοντά ο Μάτζιος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ, .
    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στην εκπνοή του αγώνα ο Σασαρίδης βλέπει την δεύτερη κίτρινη και στην συνέχεια την κόκκινη, μετά από μια φάση που μόνο η φαντασία του κ. Παπαντωνίου κατάλαβε.
    Με αυτό το αποτέλεσμα τελείωσε και ο αγώνας στερώντας μας ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που το δικαιούμαστε από μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλό σύνολο, όπως είναι αυτή της Πέλλας.
    Συγχαρητήρια σε όλα ανεξαίρετως τα παιδιά για αυτήν την εμφάνιση τους που παρά το αρνητικό για αυτούς αποτέλεσμα, απέδειξαν για άλλη μια φορά  σε όλους την αγάπη τους για την ομάδα.
    Τέλος πρέπει να σταθούμε λίγο και στην περίεργη και καθ’ όλα (θα μπορούσαμε να πούμε) προκατειλημμένη σημερινή διαιτησία του κ. Παπαντωνίου και του βοηθού, στον σημερινό παιχνίδι. Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού άρχισε να φορτώνει  με το παραμικρό κάρτες, εκνευρίζοντας τους παίχτες και δημιουργώντας  τεταμένη ατμόσφαιρα .Ο απολογισμός αυτής της κατάστασης  ήταν  για την Δόξα να εισπράξει 7 κίτρινες κάρτες, 2 κόκκινες και μια ακύρωση κανονικού τέρματος. Αυτό μας δημιουργεί περισσότερα  προβλήματα  ενόψει και  των επόμενων κρίσιμων παιχνιδιών που δίνει η ομάδα.
     Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ορισμένοι ότι δικαιούμαστε τον στοιχειώδη, τουλάχιστον σεβασμό αν μη  τι άλλο για τις θυσίες και τους κόπους που κάνουμε εμείς και όλοι οι σύλλογοι γι αυτό που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Ας αναλάβουν κάποια στιγμή τις ευθύνες τους για αυτήν την κατάντια.
Άψογη η φιλοξενία των ανθρώπων της Πέλλας!
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης,Τσουλφαιϊδης Κ(Δημητρίου Π.), Spaho,Γιαννούλτσης,Σασαρίδης  Μάτζιος,  Μανελίδης, Παρτσανάκης,(Μανωγλής).Καραμαριάς,(Γιόντης), Βασιλόπουλος, Λεμονάκης,








                                                                              VIDEO

































4 σχόλια:

  1. καποιος έπρεπε να πει το αυτονόητο=ποιό ματς μας ενδιαφέρει? που δίνουμε τις δυνάμεις μας? τώρα δεν θα πατησει κανείς στο γήπεδο με Μυλότοπο γιατί χάσαμε περίεργα κι επιπολαια 2 παικτες!
    Επρεπε η ομάδα να ελπίζει να κόψει κανα εισιτήριο με Μυλότοπο.Τωρα άδειο θα είναι.Καλή επιτυχια στο τελικα να έχουν η Πελλα κι ο Μυλότοπος.καλό ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aderfe oti thymase xairesa.kalo eeee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομάδα φέτος έκανε πολύ καλή πορεία ! μπράβο σε όλα τα παιδιά ! παλέψανε όλα τα ματς και φέρανε εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως το διπλό της αριδαίας κλπ.Το θέμα είναι να δούμε ποιοί είναι οι μελλοντικοι στόχοι της ομάδας και με ποιούς θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.