Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

M.Aλ.Ν. Μυλοτόπου- Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 3.

Εντυπωσιακή και ασταμάτητη η Δόξα Εξαπλατάνου, πέρασε νικηφόρα μέσα από το γήπεδο του Μ. Αλεξάνδρου Ν. Μυλοτόπου, νικώντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-0.
Χωρίς να αποδώσει τα μέγιστα των δυνατοτήτων της και με έναν αγωνιστικό χώρο αρκετά δύσκολο που εμπόδιζε  σε ένα βαθμό τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, η Δόξα απέδειξε σε έναν ακόμη αγώνα την πολύ καλή αγωνιστική της ικανότητα.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με την ομάδα του Μυλοτόπου να δείχνει πιο επιθετική πιέζοντας αρκετά την Δόξα, δημιουργώντας..
..ορισμένες προϋποθέσεις για κάτι θετικό. Διαβασμένη όμως καλά και στημένη ακόμη καλύτερα ,αντιμετώπισε τις όποιες απειλές δημιουργήθηκαν στην περιοχή της.
Μετά τα πρώτα δέκα με δεκαπέντε λεπτά του παιχνιδιού, η Δόξα ισορροπεί το παιχνίδι, βρίσκει τον ρυθμό της  και με επικίνδυνες αντεπιθέσεις βγαίνει μπροστά και απειλεί τους γηπεδούχους.
Έτσι σε μια οργανωμένη επίθεση της από τα πλάγια με πρωταγωνιστή τον Παρτσανάκη, με πλάσε που επιχειρεί μέσα από τη μικρή περιοχή, αποκρούεται προσωρινά η μπάλα από τον τερματοφύλακα και στην επαναφορά της ο Λευτέρης Θωμάς στο 25΄ εκμεταλλευόμενος πολύ σωστά, την ευκαιρία σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Το παιχνίδι συνεχίζεται με ανεβοκατεβάσματα της μπάλας στις δυο εστίες και την Δόξα όμως πάντα πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.
Στο 35΄ το σουτ του Λευτέρη Θωμά έξω από την μεγάλη περιοχή, περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μυλοτόπου.
Στο 39΄το εκπληκτικό σουτ του Λαμπρίδη έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στο ΄΄ παραθυράκι ΄΄ της εστίας του Μυλοτόπου κάνοντας το 0-2.
Με αυτό το σκορ τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού
Στην επανάληψη έχουμε σχεδόν και πάλι το ίδιο σκηνικό. Τους γηπεδούχους να πιέζουν για ένα γκολ αλλά χωρίς απολύτως κανένα αποτέλεσμα και την Δόξα πάντα πιο επικίνδυνη και ουσιώδη στις αντεπιθέσεις τις.
Στο 60΄ο πολύ καλός και σε αυτό το παιχνίδι Λευτέρης Θωμάς, μετά από εκτέλεση φάουλ, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή από τον Βασιλόπουλου, με κεφαλιά που επιχειρεί στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 0-3.
Με τη δημιουργία και του τρίτου τέρματος το παιχνίδι πλέον αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να επιτύχουν τουλάχιστον το γκολ της τιμής, αλλά όλες οι προσπάθειες δεν είχαν  κανένα αποτέλεσμα .
Αυτή που θα μπορούσε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ ήταν η Δόξα χάνοντας κλασικές ευκαιρίες.
Στο 80΄ ο Δημητρίου Δ. μένει μόνος με τον τερματοφύλακα του Μυλοτόπου αλλά το πλάσε του αποκρούεται σε κόρνερ.
Και στην εκπνοή του αγώνα, σε εκτέλεση κόρνερ, με κεφαλιά του Κοτζαμανώλη μέσα από τη μικρή περιοχή,  η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, φάση που ήταν και η τελευταία του αγώνα, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη του παιχνιδιού.
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης να ανήκουν στην Δόξα, η ομάδα ανέβηκε ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 κατηγορίας, λαμβάνοντας την τέταρτη θέση.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο... κοιτάμε μπροστά και προχωράμε!!

Άριστος ο διαιτητής του αγώνα κ.Ατζαμιδάκης, όπως επίσης και οι βοηθοί κ.Ταγκαλίδης και Σταμανίκη.

Δόξα Εξαπλατάνου:ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ: Δημητριάδης, Κουντουράς , Γιαννούλτσης, Κοτζαμανώλης,Νάτσκος,Κουτρούμπαλος, Θωμάς Λ.(62΄Καρράς),Λαμπρίδης,(50΄Δημητριου Δ.)  Βασιλόπουλος, Θωμάς Γ.,Παρτσανάκης,(44΄Οξύζογλου)

                                Δηλώσεις του  προπονητή της Δόξας Γιώργου Τσιμτσιρίδη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.