Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου- Μ.Α.Ν. Πέλλας 2 - 0.

Συνεχίζει να εκπλήσσει τους φίλους του ποδοσφαίρου με την φετινή της αγωνιστική πορεία η Δόξα Εξαπλατάνου, βάζοντας έτσι τον πήχη αρκετά ψηλά, μετά και την τελευταία της νίκη μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την ομάδα του Μ.Α.Ν. Πέλλας.
Μια νίκη που της δίνει το δικαίωμα να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση και να βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή
της βαθμολογικής κατάταξης της Α1 κατηγορίας.
 Με αυτό το παιχνίδι δικαιώνει πλέον τα λεγόμενα πολλών για την αγωνιστική της πορεία και το εκπληκτικό ορισμένες στιγμές ποδόσφαιρο που παίζει.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με την Δόξα πάντα πιο επιθετική και ουσιώδεις, εγκλωβίζοντας τον αντίπαλο της σχεδόν στο μέσα του γήπεδο.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, παραταγμένοι σε αμυντική διάταξη προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τις οργανωμένες επιθέσεις της Δόξας, διώχνοντας με κάθε τρόπο την μπάλα μέσα από την περιοχή τους.
Στο 29΄ σε μια από τις πολλές οργανωμένες επιθέσεις της Δόξας από τα αριστερά του γηπέδου με τον Κουντουρά, η σέντρα του στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων και το πλάσε του Κουτρούμαλου η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Το ίδιο όμως αποτέλεσμα με την προηγούμενη δεν είχε και η επόμενη φάση καρμπόν από την Δόξα. Στο 32΄ η σέντρα που εκτέλεσε και πάλι ο Κουντουράς βρίσκει αυτήν την φορά το κεφάλι του Βασιλόπουλου που με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Πέλλας, γράφοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι με το γκολ που δέχτηκαν προσπαθούν να βγουν μπροστά με κάποιες αντεπιθέσεις ,αλλά οι όποιες προσπάθειες τους δεν δημιουργούν κάποιο κίνδυνο στην εστία της Δόξας.
Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη του παιχνιδιού. Πέρα του πρώτου δεκαλέπτου που οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να καταφέρουν κάτι, χωρίς όμως αποτέλεσμα το υπόλοιπο μέρος ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους .
Παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο, με γρήγορους και εξαιρετικούς συνδυασμούς εγκλωβίζουν τον αντίπαλο τους μέσα στην περιοχή τους.
Στο 60΄ δημιουργείται μια φάση πραγματικά εκπληκτική σε εκτέλεση από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας. Με πρωταγωνιστή τον Παρτσανάκη, που παίρνοντας την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και δεξιά και αφού περνά όποιον αντίπαλο βρίσκει μπροστά του, κόβει την μπάλα στην μικρή περιοχή της Πέλλας, ο προωθημένος Κουτρούμπαλος με καρφωτή κεφαλιά ΄΄ ψαράκι ΄΄ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Συνεχής επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους  χάνουν την μια φάση μετά την άλλη με χαμένες ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.
Στο 70΄ σουτ του Βοτάρη έξω από την μεγάλη περιοχή μπλοκάρει τη μπάλα ο τερματοφύλακας της Πέλλας.
Στο 76΄ τε τα τετ του Παρτσανάκη με τον τερματοφύλακα, το πλάσε του στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 85΄ κόρνερ από τα δεξιά ,η κεφαλιά του Κοτζαμανώλη βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.
Με το τελικό σκορ να παραμένει στο 2-0,ο διαιτητής του αγώνα στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια και με τους τρεις βαθμούς της νίκης να ανήκουν στην ομάδα της Δόξας.

Πολύ καλός ο διαιτητής του αγώνα κ. Τσίπας Δ. όπως επίσης και οι βοηθοί του κ. Σίπκας Σ. και Τσαλγίνης Χ.   

 Δόξα Εξαπλατάνου:(ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ). Δημητριάδης, Κουντουράς , Γιαννούλτσης,Κοτζαμανώλης,Νάτσκος(75΄Κωσταντινίδης),Κουτρούμπαλος,ΘωμάςΛ 
(46΄Παρτσανάκης),Λαμπρίδης,(70΄΄Καρράς)Βοτάρης,  Βασιλόπουλος, Tσουλφαϊδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.