Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Α.Σ.Πρόμαχοι - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 2

Έκλεισε και ο κύκλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν για τις ομάδες της Α1 κατηγορίας πλην αυτών που θα συνεχίσουν με τους αγώνες των play of για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.
Η ομάδα μας έκλεισε τον δικό της κύκλο τελικά με ήττα μέσα στους Προμάχους .Έπαιξε καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα ,αλλά τελικά την πλήρωσε από τα αμυντικά της λάθη ,μα κυρίως δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολύ καλές  ευκαιρίες που της δόθηκαν μέσα στην περιοχή του αντιπάλου της.
Eνα παιχνίδι που κύλισε με διακυμάνσεις αλλά και ανατροπές στο σκορ ,αρχικά με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 13΄ με τον Μίτσκα και στο 23΄ τον Κλεισούρη για την Δόξα με ωραία γυριστή κεφαλιά να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο του αγώνα με αποτέλεσμα να χάνει και σημαντικές ευκαιρίες. Ο  Παπαδόπουλος στο  53΄ θα κάνει την ανατροπή στο σκορ για το 1-2.
Στο 59΄ ο Τσιμτσιρίδης θα ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2 και  τους γηπεδούχους να περνούν και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Μίτσκα να κάνει το 3-2.
Η Δόξα προσπάθησε έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά τελικά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.
Το τελικό 3-2 ήταν και το αποτέλεσμα που ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την λήξη του αγώνα ,δίνοντας και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα των Προμάχων.
Τέλος λοιπόν για  μια ακόμη αγωνιστική σεζόν ,αλλά και μιας  επιτυχημένης προσπάθειας για την ομάδα .Μιας προσπάθειας που ξεκίνησε φέτος μέσα από πολλά διοικητικά αλλά και οργανωτικά  προβλήματα .Οι περισσότεροι την είχαν ΄΄τελειωμένη΄΄ ,παρόλα αυτά όμως διαψεύστηκαν ,στάθηκε στα πόδια της, Ξεκινώντας από το μηδέν ορθοπόδησε , οργανώθηκε  και με νέους κυρίως και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές έκανε μια πολύ καλή και αξιοζήλευτη πορεία.
Τίποτα δεν έγινε τυχαία ,όλα έγιναν μέσα από πολλή δουλεία και υπομονή από όλους. διοίκηση προπονητή και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. 
Διοικητικά με μπροστάρη τον πρόεδρο της Δημήτρη Βασιλειάδη ,που παρά τα πολλά οργανωτικά προβλήματα  που αντιμετώπισε κατάφερε να την οργανώσει διοικητικά  και να  πιστέψει  στην νέα αυτή προσπάθεια και στο τέλος  δικαιώθηκε.
Τον προπονητή της Γιάννη Τσαμαρδό ,το έχουμε τονίσει επανειλημμένα, έναν αξιόλογο τεχνικό  που οπλισμένος με πολλή υπομονή πίστεψε σε αυτά τα παιδιά δημιουργώντας ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο.
Αφήνουμε τελευταίους τους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας τους ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας .Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  σε όλους , μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μετά από πολλή δουλεία, κατάφεραν να γίνουν ένα αξιοζήλευτο σύνολο και μια ανταγωνίσιμη  ομάδα παίζοντας  καλό και ποιητικό ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση ευχαριστεί όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια ,προπονητή ,ποδοσφαιριστές και φίλους της ομάδας και δίνει ραντεβού στην νέα αγωνιστική σεζόν.
Καλό καλοκαίρι!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Αργυρού καθώς και των βοηθών του κ. Μίλτση και Δινάκη.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.