Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟ Κερασιάς - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 2.

Στην ορεινή Κερασιά ταξίδεψε αυτήν την αγωνιστική η αποστολή της Δόξας, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα.
Φτάνοντας διαπιστώνεις με την πρώτη ματιά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο που μόνο ποδόσφαιρο δεν δύναται να παίξει ομάδα Α1 κατηγορίας, αλλά πάνω από όλα επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα όλων των ποδοσφαιριστών.
Αγωνιστικά τώρα, το παιχνίδι ήταν  αρκετά δυνατό, πολλές φορές, όμως, αντιαθλητικό από τους γηπεδούχους.
Ένας αγώνας που θα μπορούσε να είχε τελειώσει η Δόξα από πολύ νωρίς, αν εκμεταλευόταν σωστά τις πάμπολλες ευκαιρίες που της δόθηκαν, αλλά ο παράγοντας  τύχη δεν την ευνόησε.
Ξεκινώντας το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα, πολλές φορές ανορθόδοξα χωρίς, ωστόσο, κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα αν εξαιρέσουμε την μια φάση σε σουτ που έγινε προς την εστία μας, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Από εκεί και πέρα η Δόξα αποκτά τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργεί συνεχόμενες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή της Κερασιάς.
Στο 21΄  μετά από σέντρα του Βoτάρη από τα δεξιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Παρτσανάκης με ωραία πλασαριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Στο 30΄ ο Μουζάκης της Κερασιάς βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες.
Στο 33΄ σουτ του Βοτάρη αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κερασιάς.
Την ίδια κατάληξη είχε και το επόμενο σουτ και πάλι του Βοτάρη στο 40΄.
Στην επανάληψη τώρα το παιχνίδι εξελίσσεται δραματικό μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Η Δόξα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη πλέον να τελειώσει το παιχνίδι.
Κλείνει από τα πρώτα λεπτά τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή του και τον΄΄βομβαρδίζει΄΄ κυριολεκτικά με συνεχόμενες φάσεις.
Στο 53΄ σε σέντρα από αριστερά, το απευθείας σουτ  του Λευτέρη Θωμά μέσα από την μεγάλη περιοχή καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 60΄ και πάλι ένα γέμισμα από δεξιά, σουτ μέσα από την μικρή περιοχή από τον Κοτζαμανώλη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 70΄ σέντρα από αριστερά, πλάσε του Κουτρούμπαλου μέσα και πάλι από την μικρή περιοχή, η μπάλα  ΄΄ γλύφει  ΄΄ το κάθετο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι ανήμποροι  να παρακολουθήσουν τον ρυθμό της Δόξας ,προσπαθούν με μακρινά γεμίσματα της μπάλας, αλλά και  με αρκετά σκληρά και δυνατά μαρκαρίσματα να αλλάξουν το σε βάρος τους σκορ.
Στο 76΄ λειτούργησε  λοιπόν ο πολύ σκληρός  νόμος του ποδοσφαίρου.
Σε ανύποπτη φάση και  χωρίς να σου δίνει την αίσθηση ο αντίπαλος ότι  μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα, μετά από μια λάθος εκτίμηση της φάσης από ποδοσφαιριστή οι αντίπαλοι κλέβουν την μπάλα, επιχειρούν μέσα στην περιοχή μας και ο αφύλακτος Δημήτρης Τρίψης με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας δείχνουν να μην  χαρίζονται με τίποτα, χάνοντας στην ουσία μέσα από τα χεριά της το παιχνίδι.
Στο 80΄ εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά από τον Καρρά, η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της δημιουργεί μια συνεχόμενη φάση με σουτ και αποκρούσεις μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τελική κατάληξη σε άουτ.
Η απόλυτη λύτρωση και δικαίωση για την Δόξα έρχεται στην εκπνοή του αγώνα, στο 90΄ όταν η κεφαλιά του Κοτζαμανώλη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2,μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Και στις καθυστερήσεις του αγώνα θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ένα ακόμη γκολ, όταν στο τετ α τετ του Κωνσταντινίδη με τον τερματοφύλακα το πλάσε του κατέληξε μόλις άουτ.
Φάση που ήταν και η τελευταία με τον διαιτητή του αγώνα να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Αποτέλεσμα που εκτός των τριών βαθμών, της δίνει το δικαίωμα να είναι η μοναδική ομάδα στον πρώτο γύρο με καμία εκτός  έδρας ήττα, αλλά και να παραμένει αήττητη σε επτά  συνεχόμενους αγώνες!!

Έμεινε στην μετριότητα ο διαιτητής του αγώνα κ. Καρατζάς, χάνοντας ορισμένες φορές τον έλεγχο του παιχνιδιού, αγνοώντας τις υποδείξεις σε κρίσιμες  φάσεις της βοηθού του κ. Κουπαράνη, που κινήθηκε αρκετά καλά, όπως πολύ καλά κινήθηκε και ο κ.Σηπάκης.  


 Δόξα Εξαπλατάνου:(ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ). Δημητριάδης, Κουντουράς , Γιαννούλτσης,Κοτζαμανώλης,Νάτσκος,Κουτρούμπαλος,Θωμάς Λ.(85΄Κωσταντινίδης)
Παρτσανάκης,(75΄Oξύζογλου)Βοτάρης,  Βασιλόπουλος, Tσουλφαϊδης,(20΄Καρράς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.