Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Aλμωπός Αριδαίας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 2.

Μεταμορφωμένη αγωνιστικά συγκριτικά με το τελευταίο της παιχνίδι εμφανίστηκε η ομάδα της Δόξας,στο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο του Αλμωπού.
Το ισόπαλο αποτέλεσμα σίγουρα την αδικεί καθώς παρουσιάστηκε καλύτερη από τους γηπεδούχους σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Κύριος πρωταγωνιστής στη διαμορφωση του αποτελέσματος ο διαιτητής του αγώνα που με δυο σκληρές του υποδείξεις
σφυρίζοντας δυο πέναλτι ,έκλεψε την νίκη από την ομάδα της  Δόξας.
Αγωνιστικά τώρα οι ομάδες πρόσφεραν αρκετό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου, σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τις ομάδες να προσπαθούν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Αλμωπός ελάχιστα καλύτερος στα πρώτα λεπτά, αλλά φλύαρος και ανούσιος στις τελικές του προσπάθειες.
Η Δόξα από την μεριά της όσο τα λεπτά κυλούσαν έβρισκε τον ρυθμό της και βγήκε με αξιώσεις να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.
Η πρώτη καλή της ευκαιρία χάνεται στο 8΄ όταν ο Λεμονάκης επιχειρεί σέντρα από τα δεξιά, ο Κουτρούμπαλος μέσα από την μικρή περιοχή πλασάρει με την μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 21΄ο Παπαδόπουλος με μια θεαματική βουτιά μέσα στην μικρή περιοχή, ο διαιτητής του αγώνα βλέπει ανατροπή από τον τερματοφύλακα της Δόξας και δίνει πέναλτι σε βάρος της ομάδας. Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Μπογδάνης που με εύστοχη εκτέλεση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι πάρα το σε βάρος της σκορ δείχνουν  να μην είναι διαθετημένοι να αφήσουν το παιχνίδι με αυτό το αποτέλεσμα. Βγαίνουν μπροστά και δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Αλμωπού.
Μια από τις σημαντικότερες είναι ο ωραίος συνδυασμός Κουτρούμπαλου, Βοτάρη στο 30΄,με τον τελευταίο στο πλασέ που επιχειρεί μέσα από την μικρή περιοχή ,ο τερματοφύλακας διώχνει σωτήρια την μπάλα σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού η Δόξα είναι αυτή που ελέγχει πλέον το παιχνίδι.
Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι. Πρωταγωνιστεί στον χώρο του κέντρου και με πολύ καλές και οργανωμένες αντεπιθέσεις γίνεται αρκετά επικίνδυνη.
Στο 48΄ ο Κουτρούμπαλος με μια σέντρα ακριβείας από τα αριστερά, βρίσκει τον Λεμονάκη μέσα στην μικρή περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αλμωπού, φέρνοντας το ματς στα ίσα και το σκορ στο 1-1.
Οι γηπεδούχοι δείχνουν να αιφνιδιάζονται και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το καταφέρνουν εν μέρη ,αλλά οι όποιες προσπάθειες της δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Αυτή που δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στον αγώνα ήταν η Δόξα. Οι αντεπιθέσεις της είναι  πιο  επικίνδυνες και ήταν θέμα χρόνου η κάποια θετική εξέλιξη.
Έτσι στο 85΄ ο Παρτσανάκης αφού δέχεται μια μπαλιά από συμπαίκτη του ‘’αδειάζει’’ τον αντίπαλο του, βγαίνει μόνος του μπροστά με τον τερματοφύλακα και με εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αλμωπού, κάνοντας το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Και λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού,ο κ. Πασλαμούσκας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.
Στο 88΄δίνει και άλλο πέναλτι σε βάρος της Δόξας σε ανατροπή ποδοσφαιριστή του Αλμωπού μέσα στην μεγάλη περιοχή ,ενώ είχε προηγηθεί φάουλ  λίγα μέτρα πιο μπροστά, το αγνόησε αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Μπογδάνης ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Δεν ακολοθούσε απο κοντά ο κ.Πασλαμούσκας, τις φάσεις του αγώνα με αποτέλεσμα οι αποφάσεις του τις περισσότερες φορές να κρίνονται άδικες και λανθασμένες προς τις ομάδες.Καλοί οι βοηθοί του κ.Σίπκας και Κεσίσογλου.

 Δόξα Εξαπλατάνου: Δημητριάδης, Κουντουράς (58' Θωμάς Γ.), Γιαννούλτσης, Τσουλφαίδης, Νάτσκος, Βοτάρης, Κουτρούμπαλος, Κοτζαμανώλης, Βασιλόπουλος, Δημητρίου Π. (50' Θωμάς Ε.), Λεμονάκης (60' Παρτσανάκης).


Παραλειπόμενα του αγώνα:
Φραστικό επεισόδιο υπήρξε με τον παρατηρητή του αγώνα κ.Μπίνο με ανθρώπους και παράγοντες της Δόξας.Η αρμοδιότητα σας κ.Μπίνο είναι να κρίνεται σωστά τις επιδόσεις των διαιτητών και όχι  τις ομάδες και τους ανθρώπους που εκφράζουν τις απόψεις τους για κάποιες λάθος υποδείξεις των διαιτητών.
Επίσης παράγοντας του Αλμωπού που βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου επιτέθηκε φραστικά προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Δόξας, οι οποίοι διαμαρτυρόντουσαν για τις αποφάσεις του διαιτητή.
Πολλοί περισσότεροι ήταν οι φίλαθλοι της Δόξας που ακολούθησαν την ομάδα τους στο γήπεδο Αλμωπού.


1 σχόλιο:

  1. ειναι ο πλεον ανεπυθιμιτος ανθρωπος στον εξαπλατανο και οπου παιζει η δοξα ας φοραισει και ενα διακριτικο του αλμωπου και ας πηγαινει μονιμα εκει.αντε με το κοσμιμα που λενε ολοι θυμομαστε και τα δικα του σαν διαιτητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.