Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - Ολυμπιακός Γαλατάδων 1 - 0 .


Την αγωνιστική ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η ομάδα της Δόξας επικρατώντας μέσα στο γήπεδο της με σκορ 1-0,του πολύ καλού και σκληρού της αντιπάλου Ολυμπιακού Γαλατάδων.
 Παιχνίδι που με το ξεκίνημα του έδειξε και τις προθέσεις των ομάδων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά και στην πολύ καλή και πάνω από όλα σπουδαία εμφάνιση της Δόξας,που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μόνη σκέψη να πάρει το παιχνίδι.Πολύ καλός και δυνατός αγώνας που μέχρι και το τελευταίο λεπτό
κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το τελικό αποτέλεσμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα του παιχνιδιού,  οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με πολλή δύναμη και πάθος για την νίκη.
Η Δόξα αποκτά από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ελέγχει περισσότερο τον χώρο του κέντρου και δημιουργεί πίεση στον αντίπαλο.
Έτσι στο 7’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ,ο Λευτέρης Θωμάς με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ,στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ γράφοντας το 1-0.
Το παιχνίδι πλέον γίνεται ακόμη πιο πιεστικό, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων ΄΄ ζαλίζουν ΄΄ κυριολεκτικά την μπάλα, με συνεχείς εναλλαγές και εναλλασσόμενες φάσεις στις δυο εστίες.
Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να πιέσουν και να δημιουργήσουν κάτι θετικό, αλλά φαίνονται ανήμποροι να απειλήσουν με κάποια σπουδαία φάση την εστία της Δόξας.
Καθώς τα λεπτά κυλούν και φτάνουμε προς το τέλος του πρώτου μέρους, η Δόξα θα μπορούσε να ΄΄ κλειδώσει ΄΄ το αποτέλεσμα ,όταν στο 40΄ μετά από μια πλάγια σέντρα από τα δεξιά με τον Κουτρούμπαλο, ο Λευτέρης Θωμάς από πολύ κοντά το πλασέ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και με τους φιλοξενούμενους να είναι πίσω στο σκορ προσπαθούν να ελέγξουν το παιχνίδι για να αλλάξουν το σε βάρος τους σκορ.
Δυνατό και πάλι το δεύτερο μέρος ,με πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες και αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω φυσικά και του ρευστού αποτελέσματος.
Τα μακρινά γεμίσματα των φιλοξενουμένων μέσα στην περιοχή μας από τα ελεύθερα του τερματοφύλακα όπως επίσης και από το κέντρο του γηπέδου, δεν στάθηκαν ικανά να απειλήσουν την πολύ συμπαγή και πάνω από όλα στημένη με αρκετή μαεστρία από τον προπονητή μας Γιώργο Τσιμτσιρίδη, αμυντική διάταξη της Δόξας.
Μπορεί η ελάχιστη αγωνιστική υπεροχή των φιλοξενουμένων να υπήρχε, κυρίως στο τελευταίο τέταρτο, αλλά αυτή που έχανε τις κλασικές και μεγάλες ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ ήταν η Δόξα.
Στο 62΄ πλασέ του Κουτρούμπαλου μέσα από την μικρή περιοχή η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 70΄ ένα δυνατό βολέ από τον Βοτάρη η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα.
Στο 74΄ η Δόξα σε άλλη της ευκαιρία που θα μπορούσε να ΄΄ κλειδώσει ΄΄ το σκορ, όταν η σύγχυση που δημιουργήθηκε μέσα στην μικρή περιοχή των Γαλατάδων, το πλασέ του Κουτρούμπαλου αποκρούει ο τερματοφύλακας, η επαναφορά της μπάλας βρίσκει τα πόδια του Λευτέρη Θωμά, το σουτ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.
Ευκαιρίες χαμένες  από την Δόξα συνέχεια… Στο 82΄ τε τα τετ και πάλι του Κουτρούμπαλου με τον τερματοφύλακα ,σωτήρια επέμβαση από τον τελευταίο σε κόρνερ.
Με το σκορ να παραμένει στο 1-0,ο διαιτητής του αγώνα σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, για αυτό το σπουδαίο πραγματικά παιχνίδι.
Πρέπει να σταθούμε και να συγχαρούμε ιδιαίτερα όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την νίκη τους, αλλά περισσότερο στον αρχιτέκτονα αυτής της προσπάθειας μας, τον προπονητή μας Γιώργο Τσιμτσιρίδη.

Άριστη η διαιτησία του κ Σελεμίδη, όπως επίσης και των βοηθών του κ. Δέλλιου και Ζιώγλη.


 
video γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.