Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου- Ελπίδα Έδεσσας 0 - 3.

Αγνώριστη αγωνιστικά σε σχέση με τα τελευταία της παιχνίδια εμφανίστηκε η ομάδα της Δόξας στον αγώνα που έδωσε μέσα στο γήπεδο της με την Ελπίδα Έδεσσας.
Σίγουρα δεν θύμιζε με τίποτα τις πολύ καλές της εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Χωρίς πάθος και δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επηρεασμένη  εν μέρη από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελέγξει το παιχνίδι δίνοντας του αρκετούς χώρους ώστε να κινείται..
  ..με περισσότερη άνεση.
Οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με εμάς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένοι  για την νίκη. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού που ήταν κατά ένα μέρος ισορροπημένο, με τις  ομάδες να κινούνταν περισσότερο στον χώρο του κέντρου οργανώνοντας τις επιθέσεις τους ,το υπόλοιπο μέρος ανήκει περισσότερο στην ομάδα της Έδεσσας.
Έτσι η ομάδα μας δέχεται και το πρώτο της γκολ  μετά από μια στημένη φάση έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Πεχλιβάνης ανενόχλητος με κεφαλιά στο 18΄ κάνει το 0-1.
Και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων 45+1΄του πρώτου μέρους, και πάλι από στημένη φάση, ο Παλημάνης κάνει το 0-2.
Στην επανάληψη  τώρα του αγώνα η Δόξα μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά και αποφασισμένα. Πίεσε τον αντίπαλο αρκετά ψηλά, δείχνοντας ότι μπορεί κάτι να καταφέρει. Αλλά όλα μέχρι εκεί, όποια προσπάθεια και αν επιχειρήθηκε δεν είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα.
Και ενώ τα λεπτά κυλούσαν σε βάρος της Δόξας και την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο εστίες, έρχεται ένα γκολ ακόμη σε βάρος της ομάδας μας εκμηδενίζοντας τις όποιες προσπάθειες της.
Στο  70΄ και πάλι από αμυντική ολιγωρία ο Βασίλης Τσόρμπας αφύλακτος μπροστά από την εστία στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-3.
Το παιχνίδι πλέον  αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες  να περιμένουν το τελικό σφύριγμα της λήξης από την διαιτητή.
Έτσι αυτή έρχεται δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Ελπίδας.
Όσο για την ομάδα μας ,το αποτέλεσμα αυτό ναι μεν να μας προβληματίσει ,αλλά με τίποτα δεν πρέπει να μας παρασύρει αρνητικά, ήταν μια κακιά παρένθεση στην πορεία  που έχουμε χαράξει.  

Υ.Γ. Δυο πρώην ποδοσφαιριστές της τον Θωμά Ουζούνη και τον Γιάννη Μάτζιο,που αγωνίζονται φέτος με τα χρώματα της Ελπίδας,ευχαρίστησε η διοίκηση της Δόξας για την προσφορά τους στην ομάδα τα τελευταίοι χρόνια. 

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη Σπύρο και των βοηθών του Σκούλη Ευαγ. , Αποστολούδα Α.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.