Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - Εθνικός Γιαννιτσών 3 - 0.


Ένα πολύ καλό παιχνίδι με κύρια χαρακτηριστικά την δύναμη και το πάθος για την νίκη, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Δόξας με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών.
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε τελικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με την Δόξα πιο έτοιμη και αποφασισμένη για το τελικό αποτέλεσμα.
Από τα  πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχαμε τις δυο ομάδες να κυνηγούν και να διεκδικούν την μπάλα με αρκετή δύναμη. Ανεβοκατεβάσματα της μπάλας και στις δυο εστίες ,
με  συνεχείς εναλλαγές και διεκδικήσεις στον χώρο του κέντρου. Έτσι κάθε αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος έδειχνε να είναι εφικτό.
Την καλύτερη της ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ χάνει η Δόξα στο 8΄,όταν η σέντρα του Βασιλόπουλου από αριστερά βρίσκει το κεφάλι του Κουτρούμπαλου μέσα στην μικρή περιοχή, αυτός  στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Εθνικού.
Ένα επίσης φάουλ που εκτέλεσε ο Βασιλόπουλος στο 44΄,λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή περνά ελάχιστα άουτ.
Φάση που λίγο αργότερα έστειλε τις ομάδες για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος τώρα ήταν και το καθοριστικό για την Δόξα. Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μεταμορφωμένη κατά πολύ και παίρνει πλέον τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κυριαρχεί σε όλα τα σημεία του γηπέδου και δείχνει στον αντίπαλο του τις προθέσεις της.
Γρήγορες εναλλαγές της μπάλας κυρίως από τις πλάγιες γραμμές της, εγκλωβίζοντας τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του .
Έτσι οι καλές φάσεις δεν αργούν να έρθουν και να δημιουργούν προϋποθέσεις για ένα γκολ.
Στο 53΄ μια επέλαση από τα δεξιά από τον Παρτσανάκη ,το πλασέ που επιχειρεί αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Εθνικού.
Η ολοκλήρωση της ανωτερότητας της έρχεται στο 58΄ όταν ο Κουτρούμπαλος με ένα εξαιρετικό πλασέ ανοίγει το σκορ για την Δόξα, γράφοντας το 1-0.
Το γκολ αυτό φέρνει αρκετό εκνευρισμό στους παίχτες του Εθνικού, με αποτέλεσμα να παίζουν  ένα πολύ δυνατό και πολλές φορές σκληρό παιχνίδι.
Στο 60΄ ο Κοϊτζίδης του Εθνικού βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες.
Οι  φιλοξενούμενοι με έναν πλέον παίχτη λιγότερο προσπαθούν αλλά δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν και να πετύχουν κάτι καλύτερο.
Σε αντίθεση με την Δόξα που γίνετε ολοκληρωτικά κυρίαρχη στο παιχνίδι. Με ωραίους συνδυασμούς και εναλλαγές της μπάλας φτάνουν στην περιοχή του αντίπαλου της.
Στο 66΄και πάλι ο Κουτρούμπαλος μετά από ένα εξαιρετικό συνδυασμό με τους συμπαίκτες του ,στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Εθνικού κάνοντας το 2-0.
Και στο 76΄ ο Βοτάρης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 3-0,σφραγίζοντας έτσι αυτήν την μεγάλη νίκη.
Αυτό ήταν και το τελικό  αποτέλεσμα που ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Δόξα, ανεβάζοντας την ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.

Πολύ καλός ο κ. Ροδοβίτης, όπως επίσης και οι βοηθοί του κ.Σίπκας Γ. και Τρυψιάνης Ευγ.

 Δόξα Εξαπλατάνου: Δημητριάδης, Κουντουράς (80΄Κωνσταντινίδης), Γιαννούλτσης, Τσουλφαίδης, Καρράς, Βοτάρης,(85΄Δημητριου Δ.)
Κουτρούμπαλος, Κοτζαμανώλης, Βασιλόπουλος, Δημητρίου Π. (55΄Παρτσανάκης), Λεμονάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.