Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Νίκη Καλής - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 1.

 Με σκορ 2-1 τελικά η ομάδα της Καλής κατάφερε και πήρε το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου.
Ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους που έπαιξαν καλύτερα,καθώς το πίστεψαν αλλά και έδειξαν να το θέλουν περισσότερο ,κυνήγησαν το γκολ έπαιξαν με πάθος και δύναμη και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Σε αντίθεση με την ομάδα της Δόξας που σε ένα ακόμη παιχνίδι γνωρίζει άλλη μια ήττα έκανε αρκετά λάθη ,αλλά κυρίως ήταν αναποτελεσματική στην τελική της προσπάθεια.
Το παιχνίδι γενικά ήταν πολύ καλό ,οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του ημιχρόνου μπήκαν καλύτερα, κυνήγησαν τις φάσεις πίεσαν την Δόξα και έψαξαν τους διαδρόμους που θα τους έφερνε στην περιοχή.
Η μπάλα ανεβοκατεβαίνει στις περιοχές και χάνονται αρκετές ευκαιρίες από τις ομάδες.
Στο 27΄ οι προσπάθειες των γηπεδούχων θα καρποφορήσουν με τον Καραγκιούρη να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0 για την Καλή.
Η Δόξα μετά το γκολ που δέχεται ισορροπεί το παιχνίδι και χάνει και αυτή σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει , τελικά όμως μέχρι την λήξει του ημιχρόνου δεν καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα γίνεται εξίσου ένα πολύ καλό παιχνίδι , ακόμη πιο επιθετικό και φυσικά με περισσότερες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Η Δόξα σαφώς καλύτερη από το πρώτο μέρος κυνηγά το γκολ της ισοφάρισης,  πιέζοντας τον αντίπαλο της αρκετά μέσα στην περιοχή του.
Η  ωραία προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Δόξας στο 71΄ και  τον Ντόγκαρη να δέχεται την μπάλα από τα  πλάγια, μπαίνει στην περιοχή και με εξαιρετικό  δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα  της Καλής ,για να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε  1-1.
Η Δόξα συνεχίζει να έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι , η ευκαιρία όμως που της δίνεται στο 75΄ χάνεται από τον Λεμονάκη όταν βρίσκεται μόνος με τον τερματοφύλακα της Καλής δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι παρά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκαν δεν σταμάτησαν και αυτή να προσπαθούν για κάτι καλύτερο.
Τελικά αυτό που δεν καταφέραμε εμείς με τις χαμένες ευκαιρίες το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 79΄ ,όταν ο Πληκαδίτης θα δεχτεί την μπάλα και  από πλάγια θέση με ένα υποδειγματικό πλάσε θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη ,για να κάνει το 2-1.
Στο υπόλοιπο χρόνο του ημιχρόνου οι ομάδες προσπάθησαν έχασαν και άλλες ευκαιρίες αλλά το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την λήξη του αγώνα.
Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δικαιώνει τους γηπεδούχους για την όλη προσπάθεια τους, δίνοντας τους φυσικά και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μπουρλούτσκι ,καθώς και των βοηθών του κ.Κουπαράνη και Τσιγκόγλου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.