Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1 - 1.

Μοίρασαν βαθμούς και υποσχέσεις για το μέλλον του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ,δυο ίσως  από τις πιο νεανικές ομάδες της Α1 κατηγορίας ,την Δόξα Εξαπλατάνου και αυτή της Αναγέννησης  Γιαννιτσών .
Παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Εξαπλατάνου με αντιμέτωπες τις δυο ομάδες ,κράτησαν την αγωνιά των φίλαθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα λόγω του ρευστού σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Η Δόξα ξεκίνησε αρκετά καλά στο  παιχνίδι και μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα έχασε σημαντική ευκαιρία με το Λεμονάκη  να ανοίξει το σκορ ,όταν το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής , ο τερματοφύλακα της Αναγέννησης θα διώξει   δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.
Όσα τα λεπτά κυλούν οι φιλοξενούμενοι ισορροπούν το παιχνίδι και βγαίνουν και αυτοί με αξιώσεις στην περιοχή της Δόξας.
Δυνατές μονομαχίες στο κέντρο και ανεβοκατέβασμα τις μπάλας  στις δυο περιοχές, με συνέπεια φυσικά και τις αρκετά χαμένες ευκαιρίες στις δυο εστίες των ομάδων.
Τα Γιαννιτσά χάνουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν σε ανατροπή ποδοσφαιριστή τους  μέσα στην περιοχή θα κερδίσουν πέναλτι.
Στο 45΄την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Τερζής, τον Λάζαρο Δημητριάδη όμως να λέει όχι ,αποκρούοντας το πέναλτι.
Έτσι το ημίχρονο θα τελειώσει με τις ομάδες να μην έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο δεύτερο η Αναγέννηση μπήκε καλύτερα πίεσε την Δόξα και πολύ γρήγορα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.
Στο 48΄ ο Στεφανίδης με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ και θα κάνει το 0-1 για την Αναγέννηση.
Η Δόξα στη συνέχεια του παιχνίδι βλέποντας ότι μένει πίσω στο σκορ θα ανεβάσει στροφές θα πάρει το έλεγχο του αγώνα και θα πιέσει αρκετά τους φιλοξενούμενους .
Στο 60΄ ο Ντόκαρης θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή το δυνατό σουτ που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει την μπάλα ο τερματοφύλακας.
Στο 79΄ τελικά η σέντρα από τα πλάγια του Κοντακτσή,ο Κλεισούρης θα βρεθεί μέσα στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ,ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1
Η Δόξα συνέχισε να πιέζει αλλά και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να γυρίσει το παιχνίδι.
Μια από τις πιο κλασικές ήταν του Κοντακτσή στο 81΄ όταν και πάλι από  σέντρα θα βρεθεί  μόνος μέσα στην μικρή περιοχή, την κεφαλιά που επιχειρεί  θα στείλει την μπάλα πάνω από την εστία.
Στο 82΄ ο Κλεισούρης θα βρεθεί μόνος με τον Τερματοφύλακα το ψηλοκρεμαστό σουτ όμως σουτ που θα κάνει δεν θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή θα μοιράσει τους βαθμούς στις δυο ομάδες με τελικό σκορ 1-1. 

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά, καθώς και των βοηθών κ.Αποστολούδα και Χατζηπέγιο 





















                                                                 γκολ Αναγέννησης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.