Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μελισσίου 0 - 2.

Πλασματικό θεωρούμε είναι  το αποτέλεσμα του αγώνα της Δόξας Εξαπλατάνου με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Δόξας Μελισσίου. Αποτέλεσμα που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει το τελικό σκορ κρίνοντας από την συνολική απόδοση των ομάδων .
Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, παρά τον βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο ,η ομάδα του Εξαπλατάνου από την αρχή είχε τον ελέγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο ,πίεσε τον αντίπαλο της   δεν μπόρεσε όμως τελικά να καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι.
Οργανωμένες καλά επιθέσεις  από τους ποδοσφαιριστές της, αλλά  ανούσιες και επιπόλαιες πολλές φορές  τελικές προσπάθειες δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα
Έτσι το Μελίσσι παίζοντας ένα παθητικό ποδόσφαιρο, κλεισμένο περισσότερο στην άμυνα του, προσπάθησε να βγει μπροστά μόνο με μακρινά γεμίσματα, αλλά και σταδιακά  από τις πλάγιες γραμμές της , χωρίς να όμως  καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Στο 43΄ τελικά σε μια ίσως από τις λίγες οργανωμένες επιθέσεις του το Μελισσίου ,κάτι που δεν  κατάφεραν να κάνουν αυτοί , το κάνει ένας δικός μας που σε συνάρτηση με  την αμυντική   αδράνεια μας, ο Χαλκίδη στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή την έσπρωξε στα δίχτυα της ομάδα του κάνοντας το 0-1.
Στο δεύτερο τώρα οι γηπεδούχοι μπαίνουν στο γήπεδο ακόμη καλύτεροι και πιο αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι.
Πιέζουν τον αντίπαλο τους που στημένος και πάλι αμυντικά διώχνουν με κάθε τρόπο  τις όποιες προσπάθειες της ομάδας.
Χαμένες οργανωμένες ευκαιρίες αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα από την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.
Kαι ενώ η ομάδα πιέζει και βρίσκεται σχεδόν στο ημικύκλιο του γηπέδου , σε διεκδίκηση της μπάλας δυο ποδοσφαιριστών, γίνεται φάουλ στον Κοντακτσή, ο διαιτητής όμως δεν το καταλογίζει αφήνοντας την φάση να συνεχιστεί, ο Τουλγαρίδης θα δεχτεί την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό πλάσε θα στείλει στο 70΄ την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-2 για το Μελίσσι.

Ο Εξαπλάτανος πίεσε αρκετά βρέθηκε πολλές  φορές σε θέση για ένα γκολ αλλά οι προσπάθειες του δεν στάθηκαν ικανές ώστε να καταφέρουν κάτι καλύτερο.
Το τελικό 0-2 σίγουρα όπως προείπαμε δεν αντιπροσωπεύει και δεν μειώνει την όλη προσπάθεια της ομάδας μας, στάθηκε όμως πιστεύουμε άτυχη καθώς δεν της βγήκαν οι προσπάθειες της.
Τώρα όσο αναφορά στο Μελίσσι ,η συνολική εμφάνιση του στο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει σίγουρα μια ομάδα που βρίσκεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, πρέπει όμως να σταθούμε και να τονίσουμε ότι διαθέτει αρκετά  κάλους και έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαχειριστούν ανάλογα παιχνίδια ,αλλά πάνω από όλα να εκμεταλλευτούν σωστά τις όποιες ευκαιρίες τους δοθούν  μέσα στην περιοχή.
Μέτριος και αρκετά ανεκτικός σε αρκετές φάσεις και καθυστερήσεις υπέρ του Μελισσίου ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γιουμαντζίδης,καλοί οι βοηθοί του κ.Πίλτσης και Σγούρος.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.