Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Μ.Αλέξανδρος Πέλλας-Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 1.

Πολύ καλό και ανοιχτό παιχνίδι έγινε στην Πέλλα ,με την Δόξα αν και παρατάχθηκε με κάποιες απουσίες ,στάθηκε καλά μέσα στο γήπεδο, πίεσε αρκετά τον αντίπαλο της  και ήταν αυτή που προηγήθηκε  στο παιχνίδι.  Πλήρωσε όμως κάποιες αμυντικές αδράνειες της στην διάρκεια του αγώνα και κυρίως δεν εκμεταλλεύθηκε  επιθετικά τις καλές ευκαιρίες που της δόθηκαν, καθώς θα μπορούσε  να είχε φύγει από την Πέλλα με θετικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν σχετικά καλύτερα στο γήπεδο ,στην πορεία όμως έδειξαν προβλήματα συνοχής και ανάπτυξης και κυρίως αρκετά ευάλωτης αμυντικά ,έτσι η Δόξα   πολύ γρήγορα ισορροπούσε το παιχνίδι και ήταν αυτή που απείλησε την εστία του Ντιντιλά.Καλές χαμένες ευκαιρίες από τους  Λεμονάκη και Κλεισούρη, να μην βρίσκουν όμως τον δρόμο προς τα δίχτυα ,αλλά και άτυχη ορισμένες φορές με την μπάλα είτε να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα ,αλλά και να περνά ελάχιστα έξω από την εστία.Στο 25΄ τελικά ο Κλεισούρης θα΄΄ κρεμάσει ΄΄ τους αμυντικούς της Πέλλας  που θα βγει έξυπνα μπροστά  θα πλασάρει τον τερματοφύλακα και θα κάνει το 0-1.Οι γηπεδούχοι δείχνουν να αιφνιδιάζονται με το γκολ και ψάχνουν τον τρόπο που θα τους φέρει στην περιοχή της Δόξας .Έτσι γρήγορα θα εκμεταλλευτούν την  ολιγωρία της άμυνας μας και θα δώσουν το δικαίωμα  στον Γουστέρη να δεχτεί την μπάλα στην καρδιά της άμυνας μας ,στέλνοντας την στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.
Τα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου καταναλώθηκαν με την μπάλα να κινείται πάνω κάτω στις περιοχές των ομάδων.
Στο δεύτερο τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι καλύτερα στο γήπεδο ψάχνοντας την ευκαιρία που θα τους δώσει το δεύτερο γκολ.Στο 55΄ ο Γουστέρης  θα δεχτεί την μπάλα ,με τον βοηθό να χάνει την φάση και να μην υποδεικνύει τον ποδοσφαιριστή σε θέση οφ σαιτ,έτσι αυτός  θα βγει μπροστά και θα κάνει το 2-1.
Το παιχνίδι γίνεται πιο γρήγορο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις περιοχές των ομάδων και ταυτόχρονα να χάνονται και σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο ομάδες.
Στο 85΄ ο Λεμονάκης θα χάσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν θα βρεθεί στην  μικρή περιοχή της Πέλλας  ,το δυνατό του όμως σουτ θα σταματήσει ο τερματοφύλακας της Πέλλας διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 90΄ η Πέλλα θα χάσει την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ όταν θα κερδίσει πέναλτι ,η εκτέλεση του όμως από τον Ζούζουλα θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.
Το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή θα δώσει την νίκη στην Πέλλα και φυσικά και τους τρεις βαθμούς που θα την κρατήσει δίκαια στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας καθώς διαθέτει ένα αξιόλογο νεανικό σύνολο με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Κατεριάδη όπως επίσης και οι βοηθοί του κ.Κόλλιος,έχασε κάποιες φάσεις ο κ.Ραμπούσης.






































                                    γκολ Κλεισούρη

                                         χαμένο πέναλτι


                           η ευκαιρία για την ισοφάριση στο 87΄ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.