Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Άρης Αμπελειών - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 3.


Σε ένα ίσως από τα  ομορφότερα γήπεδα της κατηγορίας αυτό του Άρη Αμπελειών, ταξίδεψε η αποστολή της Δόξας Εξαπλατάνου για να παίξει έναν αγώνα κρίσιμο βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες.
Με την έγνοια αυτή να λειτουργεί στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, οι ομάδες μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να πάρουν τον ελέγχο του αγώνα.
Η Δόξα δείχνει να πατά καλύτερα και να παίρνει πολύ γρήγορα το παιχνίδι με το μέρος της χάνοντας έτσι και την πρώτη της  σημαντική ευκαιρία για  να ανοίξει το σκορ ,όταν στο 5΄ κερδίζει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, το εκτελεί ο Βασίλης Τσόρμπας η  κεφαλιά του Κουντουρά βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και εν συνέχεια  διώχνεται η μπάλα από τους αμυντικούς.

Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει ένα πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό από τις δυο ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις περιοχές,ψάχνοντας ταυτόχρονα και τους διαδρόμους για παραβιάσουν την εστία της.
Η Δόξα είναι και πάλι αυτή που θα βρει τον καλύτερο τρόπο για να διασπάσει την άμυνα τον γηπεδούχων, όταν στο 8΄ ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της και εν  συνέχεια την προσωπική προσπάθεια του Κοντακτσή  να΄΄ σκορπά  ΄΄ τους αμυντικούς  και εν συνεχεία   να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0 –1 για την ομάδα του.
Μένοντας πίσω στο σκορ πλέον οι γηπεδούχοι σταδιακά πιέζουν την Δόξα και ψάχνουν να βρουν τον τρόπο που θα τους φέρει στην περιοχή ώστε να πετύχουν το γκολ που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι.

Κάτι που καταφέρνουν εν μέρει να κάνουν ,αλλά η σωστή και αποτελεσματική αμυντική γραμμή της ομάδας αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο τις όποιες ευκαιρίες  δημιουργήθηκαν.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι ομάδες μπαίνουν και πάλι δυνατά στο αγωνιστικό χώρο και προσπαθούν η κάθε μια για τους δικούς της λόγους να πετύχουν ένα γκολ.
Χάνονται καλές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, αλλά καμία από αυτές δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 59΄ η Δόξα κερδίζει ένα κόρνερ που με έναν πολύ καλό συνδυασμό τον ποδοσφαιριστών της ο Βακιάνης από πολύ κοντά μετατρέπει σε γκολ και  το σκορ να  πλέον διαμορφώνεται  σε 0-2.
Και στο 62΄ η Δόξα ολοκληρώνει την όλη προσπάθεια της πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ και με πάλι με τον Βακιάνη να κάνει το 0-3.

Οι γηπεδούχοι τώρα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους δεν μπόρεσαν τελικά να καταφέρουν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι για να ελπίζουν ακόμη περισσότερο για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Τρεις ακόμη τώρα σημαντικοί βαθμοί για την Δόξα που μένει πλέον καθαρά η μοναδική ομάδα που διεκδικεί μαζί με τον πρωτοπόρο μέχρι αυτήν την στιγμή Εδεσσαϊκό, την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, μέσω των  αγώνων  play off

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γιάνκου ,καθώς κια των βοηθών του κ.Κουπαράνη και Τετραγώνη.



































                                                                Γκολ Κοντακτσή 0-1
                                                            Γκολ Βακιάνη 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.