Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εθνικός Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 1.

Δεν κατάφερε τελικά να περάσει από την έδρα του ΄΄ αδιάφορου ΄΄ βαθμολογικά Εθνικού Γιαννιτσών η ομάδα της Δόξας  χάνοντας με σκορ 2-1.
Ένα παιχνίδι καλό  σε γενικές γραμμές με την Δόξα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ιδιαίτερο πάθος και τακτική ,με συνέπεια να δυσκολεύεται και οργανωτικά στην τελική της προσπάθεια.
Παρόλα αυτά είχε μια σχετική κατοχή της μπάλας και έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει ένα γκολ ,οι  ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Βακιάνη και Βασίλη Τσόρμπα  δεν τις εκμεταλλεύτηκαν ανάλογα.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας ελεύθερα και χωρίς άγχος καθώς δεν είχε και καμία βαθμολογική σημασία το παιχνίδι για αυτούς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με δύναμη και πάθος και διεκδίκησαν το παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι που κινήθηκε με διεκδικήσεις και μονομαχίες  κυρίως στον χώρο του κέντρου με  τις  ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν με οργανωμένες αντεπιθέσεις  στις περιοχές των αντιπάλων τους χωρίς όμως τελικά να καταφέρνουν κάτι ιδιαίτερο.
Και ενώ το πρώτο μέρος του παιχνιδιού φτάνει προς το τέλος του δυο προσπάθειες των γηπεδούχων  που ίσως να είναι και οι πρώτες καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις στην περιοχή της Δόξας ,βρίσκουν τους διαδρόμους και πετυχαίνουν δυο γκολ , το πρώτο στο 40΄ με τον Σιδηρόπουλο με ένα πολύ καλό σε εκτέλεση σουτ έξω από την περιοχή να  κάνει το 1-0 και στο 43΄ σε εκτέλεση κόρνερ ο Κηλίκης το 2-0.
Πηγαίνοντας τώρα στο δεύτερο  μέρος του ημιχρόνου και ενώ έχουμε δεχτεί δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά ,βλέπουμε μια Δόξα μεταμορφωμένη αγωνιστικά με πάθος και δύναμη να ξεδιπλώνεται σε όλο τον αγωνιστικό χώρο.
Από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου δείχνει να θέλει να γυρίσει το παιχνίδι. Εγκλωβίζει και πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του, χάνοντας όμως σημαντικές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύεται ανάλογα η επιθετική γραμμή της ομάδας.
Οι γηπεδούχοι κλεισμένοι στην περιοχή τους προσπαθούν να κρατήσουν το αποτέλεσμα με κάθε τρόπο διώχνοντας την μπάλα μακριά από την περιοχή τους, επιθετικά λίγες οι φορές που έφτασαν  στην περιοχή της Δόξας και αυτές χωρίς να απειλήσουν  ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Και ενώ ο χρόνος έχει κυλίσει αρκετά σε βάρος της Δόξας που δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο  87΄ κερδίζει ένα φάουλ έξω  από την μεγάλη περιοχή , η εκτέλεση του από τον  Βασίλη Τσόρμπα να στέλνει με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας  2-1.
Στο 89΄ χάνεται η μεγάλη ευκαιρία της ισοφάρισης  όταν ο Παρτσανάκης  βρίσκεται μόνος με τον τερματοφύλακα του Εθνικού, δεν καταφέρνει όμως  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις άλλη μια χαμένη σημαντική ευκαιρία για την Δόξα, όταν το κόρνερ που κερδίζει από τα αριστερά , η μπάλα να διώχνεται σχεδόν πάνω στην γραμμή από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Τρεις χαμένοι βαθμοί στην χειρότερη ίσως χρονική στιγμή για την ομάδα. Αν θέλουμε να δούμε  να γίνεται πραγματικότητα ο στόχος που έχουμε θέσει θα πρέπει να αναλάβουμε ο καθένας  χωριστά την ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει. Είναι κρίμα να χαθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, είμαστε ομάδα… και έχουμε την δυνατότητα να τα καταφέρουμε!!!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γιάνκου,καθώς και των βοηθών του κ.Αδραμάνη και Αλατζά.





























                                                              γκολ Βασίλη Τσόρμπα
                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.