Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου- Μ.Αλεξ.Πέλλας 3 - 2

Συνεχίζει να διεκδικεί το ΄΄όνειρο΄΄ της αλλά και την επίτευξη του στόχου της που έχει θέση η ομάδα της Δόξας ,σε ότι έχει να κάνει με  συμμετοχή της στους αγώνες των play off  της Α1 κατηγορίας!
Έτσι μια ακόμη νίκη προσθέτει στο ενεργητικό της με αυτο το παιχνίδι, παίζοντας αυτήν την φορά  μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα της Πέλλας ,κρίνοντας αντικειμενικά και με βάση την σωρεία των χαμένων ευκαιριών της ομάδας, το 3-2 ίσως να μην την  αντιπροσωπεύει το τελικό αποτέλεσμα.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι από δυο ομάδες με διαφορετικές βλέψεις αλλά και άλλη ψυχολογία για το τελικό αποτέλεσμα, με συνέπεια η μια να παίζει ελεύθερα και χωρίς άγχος και την Δόξα να κυνηγά με κάθε τρόπο την ευκαιρία που θα της δώσει τις προϋποθέσεις ώστε να πάρει το πάνω χέρι στο σκορ.
Έτσι από τα πρώτα λεπτά η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να βάλει τις βάσεις στο παιχνίδι ,παίρνει  την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα και πιέζει αρκετά ψηλά τον αντίπαλο της.
Η πίεση έφερε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες  που δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και να τις κάνει γκολ.
Στο 15΄ ο Βασίλης Τσόρμπας βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα ,το πλασέ του όμως αποκρούεται από τον τερματοφύλακα.
Στο 30΄ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Βασίλη Τσόρμπα από πλάγια θέση ,ο Βακιάνης με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Πέλλας κάνοντας το 1-0.
Η Δόξα ενώ έχει τον ελέγχο του παιχνιδιού, σταδιακά μετά το γκολ δείχνει μια σχετική χαλαρότητα στο αγωνιστικό χώρο κάτι που εκμεταλλεύεται η Πέλλα που προσπαθεί να φτάσει με οργανωμένη προσπάθεια στην περιοχή της ομάδας, προσπάθειες όμως που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα αλλά και ιδιαίτερη απειλή για την εστία του Δημητριάδη.
Kαι ενώ το ημίχρονο φτάνει στο τέλος του, μια ολιγωρία της ομάδας δίνει το δικαίωμα στην Πέλλα, όταν ένα γέμισμα από το κέντρο του γηπέδου, βγάζει τον Ρέκου μόνο με τον Δημητριάδη, το πλασέ του κάνει το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος τώρα δέκα λεπτά έφταναν για την Δόξα ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι!
Έβαλε τον αντίπαλο της στην περιοχή του ΄΄ σφυροκοπώντας ΄΄  τον με συνεχόμενες επιθέσεις και χαμένες ευκαιρίες.
Στο 48΄ η μπάλα δεν κάνει το χατίρι στο Τσόλκα όταν το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αυτή  βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και τελικά καταλήγει άουτ.
Στο 51΄ το κόψιμο της μπάλας του Μποζίνη από  πλάγια θέση,δίνει την ευκαιρία στον Τσόλκα με κοντινό πλασέ να κάνει το 2-1 για την Δόξα.
Και στο 60΄ η ομάδα μας ολοκληρώνει την αγωνιστική της ανωτερότητα μέσα γήπεδο πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ με τον Βακιάνη να κάνει το 3-1.
Το παιχνίδι πλέον δείχνει να έχει τελειώσει πολύ νωρίς καθώς η Πέλλα μετά και το τρίτο γκολ που δέχεται δεν φαίνεται ικανή να κάνει κάτι περισσότερο, εκτός από κάποιες σπασμωδικές ευκαιρίες που δεν είχαν να δώσουν τίποτε το ιδιαίτερο.
Μέσα σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις είναι και αυτή η ευκαιρία στο 85΄όπου κερδίζει ένα πολύ ΄΄ εύκολο ΄΄ πέναλτι που της έδωσε ο κ.Ταγκαλίδης ,με την εκτέλεση του από τον Μπουράκη που θα μειώσει σε 3-2.
Το τελικό σφύριγμα ήταν και αυτό που έδωσε άλλη μια σημαντική νίκη για την Δόξα που συνεχίζει να μένει βαθμολογικά μια ανάσα από τον μοναδικό αντίπαλο της.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Ταγκαλίδη καθώς και των βοηθών του κ.Δέλλιου και Αλμαλιώτη.






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.