Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Δόξα Μανδάλου-Δόξα Εξαπλατάνου,2 - 0 {Κ.Δ., ΠΑΡ.}, 6 - 7 (ΠΕΝ.)

Ένα σπουδαίο παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μανδάλου , για την αναμέτρηση του επαναληπτικού αγώνα μεταξύ της Δόξας Μανδάλου και της Δόξας Εξαπλατάνου.
Ένας αγώνας  με πάθος, αρκετές φάσεις στις περιοχές ,γκολ αλλά και  δυνατές μονομαχίες  κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τις ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους ώστε να φτάσουν με καλύτερες προϋποθέσεις στις περιοχές του αντιπάλου τους.
Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Γιάννη Τσόλκα ,όταν βρέθηκε μόνος  σχεδόν μέσα στην περιοχή του Μανδάλου, αλλά η αργή εκτίμηση της πορείας της μπάλας δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Το Μάνδαλο ισορροπεί το παιχνίδι και πιέζει με την σειρά του την ομάδα μας ,κάτι που φέρνει τελικά και αποτέλεσμα, όταν στο 5΄  σε μια αντεπίθεση του από αριστερά το δυνατό σουτ του Μαραντίδη έξω από την μεγάλη περιοχή βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι ,με την επαναφορά της η μπάλα να βρίσκει τον Αναστασιάδη που αυτός από πολύ κοντά με κεφαλιά  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Το παιχνίδι παίρνει πλέον ένα ξέφρενο ρυθμό, δύναμη και πάθος και συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις περιοχές των ομάδων.

Η ομάδα μας βρίσκεται αρκετές φορές σε θέση  να πετύχει το γκολ που θα την έκανε να νιώθει πιο σίγουρη για την τελική έκβαση του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να  εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.
Στο δεύτερο μέρος τώρα δεν άλλαξε καθόλου το σκηνικό, ανοιχτό παιχνίδι ,γρήγορος  ρυθμός και δυνατές διεκδικήσεις κυρίως στην περιοχή του κέντρου με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις περιοχές των ομάδων.
Η φάση που ίσως  να έκρινε και την όλη πορεία  του παιχνιδιού ήταν στο 55΄ όταν η ομάδα μας κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Μανδάλου. Η εκτέλεση του από τον   Κουντουρά η  μπάλα βρίσκει το κεφάλι αμυνόμενου  καταλήγοντας  στα δίχτυα. 
 Και ενώ ο διαιτητής δεν αντιδρά , ο βοηθός (όλως περιέργως) σηκώνει την σημαία του ακυρώνοντας το γκολ σαν  φάουλ στο τερματοφύλακα του Μανδάλου, παρασύροντας και τον διαιτητή σε λανθασμένη απόφαση ,    (δείτε video).


Στο 70΄ το Μάνδαλο μένει με δέκα παίχτες όταν ο Σαββίδης βλέπει την δεύτερη κίτρινη και εν συνέχεια την κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα σε βάρος  ποδοσφαιριστού της Δόξας Εξαπλατάνου.
Η ομάδα μας συνεχίζει να πιέζει το Μάνδαλο και να αδικείται για μια ακόμη φάση και πάλι από τον βοηθό τον κ. Κεσίσογλου ,όταν σε μια επίθεση από τα δεξιά ο Ντόκαρης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή ,ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι και πάλι όμως με υπόδειξη του βοηθού ακυρώνει την απόφαση του διαιτητή ότι η ανατροπή έγινε ελάχιστα εκατοστά έξω από την γραμμή.
Οι γηπεδούχοι ψάχνουν απεγνωσμένα το γκολ που θα τους βάλει στο παιχνίδι πιέζοντας και αυτοί με την σειρά τους την ομάδα μας για ένα γκολ.
Και ενώ το παιχνίδι οδεύει προς την λήξη του με τον διαιτητή να κρατά  πλέον τις καθυστερήσεις σε μια ανύποπτη φάση  ίσως και την τελευταία ,μια σέντρα από αριστερά βρίσκει αφύλακτο τον Γκότση που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Σκορ με το οποίο ισοφαρίζει τα τέρματα του προηγούμενου παιχνιδιού, στέλνοντας έτσι τις ομάδες στην παράταση.

Τα δυο ημίχρονα τώρα της παράτασης παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε η ομάδα μας στο Μάνδαλο, δεν κατάφερε τελικά να αλλάξει το αποτέλεσμα και μοιραία έτσι οι ομάδες κατέληξαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία τον πέναλτι.
Το τελικό 6-7 σκορ της διαδικασίας έστειλε την ομάδα μας στους <<4 >>και φυσικά στην  επόμενη φάση των αγώνων Κυπέλλου!
Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Παναγιωτίδη, αν και θα έπρεπε να είχε  ΄΄πάρει πάνω ΄΄του τις λανθασμένες υποδείξεις του βοηθού του. Κάκιστος με ΄΄περίεργες ΄΄  αποφάσεις ο κ. Κεσίσογλου, μέτριος  και ο δεύτερος βοηθός του κ. Τσαλκάνης.































                                                     Δείτε τα πέναλτι της ομάδας μας (Video)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.