Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - Άρης Αμπελιών 1 - 0.

 Χωρίς να πιάσει τα μέγιστα της συνολικής της απόδοσης η ομάδα της Δόξας κατάφερε να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο παιχνίδι που έδωσε μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Άρη Αμπελιών ,με το αγχωτικό 1-0.
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τις ομάδες  να μπαίνουν πολύ καλά και δυνατά δίνοντας  ένα καλό και γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, με την Δόξα όμως να είναι αυτή που θα πάρει σταδιακά τον ελέγχο του αγώνα και  θα πιέσει  αρκετά τον αντίπαλο της.

Η πρώτη καλή ευκαιρία χάνεται πολύ νωρίς για την Δόξα μόλις στο 3΄, όταν το σουτ του Βασίλη Τσόρμπα έξω από την μεγάλη  περιοχή, με δυσκολία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων διώχνει την μπάλα .
Στο 19΄ σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και τελικό αποδέκτη τον Αναστασιάδη, αυτός με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την Δόξα.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχονται σταδιακά ισορροπούν το παιχνίδι και βγαίνουν μπροστά με προϋποθέσεις στο να δημιουργήσουν την ευκαιρία που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι.
Οι όποιες όμως ευκαιρίες που επιχείρησαν να δημιουργήσουν δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της Δόξας.
Έτσι το 1-0 ήταν  και το σκορ που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους του αγώνα.
Το δεύτερο μέρος τώρα δεν έκρυβε και ιδιαίτερες συγκινήσεις για τις ομάδες πέρα των κάποιων ευκαιριών στις περιοχές τους.
Η Δόξα ψάχνει το γκολ που θα της δώσει το δικαίωμα να αισθάνεται πιο ασφαλής στο παιχνίδι, αλλά οι τελικές της προσπάθειες αποδεικνύονται φλύαρες και αναποτελεσματικές
Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους προσπαθούν και αυτοί να βρουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει καλύτερα στην περιοχή της Δόξας για να ισοφαρίσουν το σκορ, αλλά και αυτοί δεν μπόρεσαν να καταφέρνουν κάτι σημαντικό .
Το πολύ δυνατό σουτ του Καραδήμου στο 60΄ η μπάλα ΄΄γλύφει΄΄ το κάθετο δοκάρι της εστίας τον Αμπελιών.
Στο 75΄ ο Βασίλης Τσόρμπας και αυτός  δεν βρίσκει δίχτυα στην ευκαιρία που του δίνεται όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή τον Αμπελιών.
Στο 80΄ μια ακόμη καλά οργανωμένη επίθεση της ομάδας δεν βρίσκει τον στόχο της ,όταν ο ωραίος συνδυασμός Παρτσανάκη και Τσόλκα ,με τον τελευταίο να επιχειρεί ένα κοντινό πλασέ  αλλά η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Έτσι το 1-0 υπέρ της Δόξας  ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που ο διαιτητής  έδωσε τέλος στο  παιχνίδι, δίνοντας ταυτόχρονα και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα μας.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Βαμβακά ,καθώς και των βοηθών του κ. Κεσίσογλου και Τσαλκάνη. 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.