Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μανδάλου 1 - 0

Συνεχίζει να προσθέτει στο ενεργητικό της θετικά αποτελέσματα η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου, αυτήν την φορά μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Μανδάλου, νικώντας την με σκορ 1-0.
Ένα μέτριο γενικά παιχνίδι ,με εμφανή τα σημάδια της πίεσης που δέχτηκαν οι ομάδες από το έντονο αγωνιστικό τους πρόγραμμα, μετά τον μεταξύ τους και πάλι αγώνα την προηγούμενη Τέταρτη στα πλαίσια των αγώνων Κυπέλλου.

Ο Εξαπλάτανος  καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερο ρυθμό ,έφτασε αρκετές φορές μέσα στην περιοχή του Μανδάλου αλλά δεν αξιοποίησε κατάλληλα τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους στημένοι περισσότερο αμυντικά προσπάθησαν να κρατήσουν όσο γίνεται μακριά από την περιοχή τους την μπάλα διώχνοντας την με κάθε τρόπο.
Προσπάθησαν και επιθετικά να δημιουργήσουν  τις προϋποθέσεις που θα τους έφερνε στην περιοχή του Εξαπλατάνου, τα  μακρινά σουτ όμως που επιχείρησαν δεν ανησύχησαν και ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Στο 42΄ και ενώ η ομάδα μας πιέζει τον αντίπαλο της οι προσπάθειες της φέρνουν  τελικά  αποτέλεσμα, όταν ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της ,βγάζει μόνο τον Μποζίνη  με τον τερματοφύλακα του Μανδάλου και με εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος τώρα οι ομάδες μπαίνουν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερο ρυθμό και ένα συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις περιοχές τους.
Η ομάδα μας  πιέζει και δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για ένα ακόμη γκολ ώστε να την κάνει να αισθάνεται πιο ασφαλής στο παιχνίδι, οι  ευκαιρίες όμως που δίνονται στους επιθετικούς μας,  Καραδήμο και Τσόλκα δεν εκμεταλλεύονται κατάλληλα .
Το σουτ του Καραδήμου στο 60΄ η μπάλα περνά ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Στο 70΄ οργανωμένη επίθεση από την ομάδα μας η μπάλα έρχεται στα πόδια του Τσόλκα μέσα στην μικρή περιοχή, το πλασέ που επιχειρεί ,την στέλνει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Το Μάνδαλο και αυτό με την σειρά του εντείνει την προσπάθεια του και προσπαθεί να πάρει μερίδιο και αυτό από το παιχνίδι.
Στο 75΄ ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή εξουδετερώνεται κατάλληλα  από τον Λάζαρο Δημητριάδη.
Οι  ελάχιστες ακόμη  ευκαιρίες  αντιμετωπίστηκαν  με τον καλύτερο τρόπο από τους αμυντικούς της ομάδας.
Το τελικό 1-0 δίνει άλλους τρεις σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα μας κρατώντας την έτσι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ. Κατεριάδη καθώς και των βοηθών του κ. Μίσκο και Αλατζά.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.