Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - Α.Σ.Πρόμαχοι 3 - 0.

Μια εντυπωσιακή Δόξα  που δεν άφησε στιγμή αμφισβήτησης για την ανωτερότητα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο ,΄΄κλείδωσε ΄΄ από πολύ νωρίς  κυριολεκτικά τον αντίπαλο της  μέσα στην περιοχή του , παίρνοντας μια σπουδαία και άνετη νίκη μέσα στο γήπεδο της με σκορ 3-0.
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά του αγώνα από τις δυο ομάδες, η Δόξα παίρνει τον ελέγχο του παιχνιδιού προσπαθώντας να βρει τους διαδρόμους ώστε να διασπάσει την πολύ σφιχτή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Ο  γρήγορος ρυθμός και οι πολύ καλοί συνδυασμοί είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ποδοσφαιριστών της ομάδα μας, με συνέπεια  τις αρκετές  χαμένες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή τον Προμάχων.
Στο 20΄ το σουτ του Παρτσανάκη αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Χαμένες ευκαιρίες και από τους Τσόλκα και Καραδήμο, με την μπάλα να μην τους κάνει το ΄΄ χατίρι ΄΄ να καταλήξει  στα δίχτυα των αντιπάλων.
Στο 42΄ επιτέλους η μπάλα βρίσκει τον στόχο της ,όταν ο Καραδήμος επιχειρεί ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Παντελίδη ,γράφοντας το 1-0.
Σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου .
Στο δεύτερο μέρος τώρα δεν αλλάζει και ιδιαιτέρα η εικόνα του αγώνα, η  Δόξα εξακολουθεί να  είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού εγκλωβίζοντας και πάλι τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του.
Οι λιγοστές φορές που
οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να βγουν από την περιοχή τους και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια οργανωμένη επίθεση στην περιοχή της Δόξας,  δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Από την μεριά της η ομάδα εξακολουθεί να σφυροκοπά την εστία των Προμάχων, μέχρι που στο 53΄ ένας ωραίος συνδυασμός των  παικτών της Δόξας  φέρνει ένα ακόμη γκολ με το Γιάννη Τσόλκα να κάνει το 2-0.
Η ομάδα δεν σταματά να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ακόμη τέρμα ,με συνέπεια να χάνονται και σημαντικές ευκαιρίες.
Στο  59΄  η κεφαλιά του Νίκου Μποζίνη μέσα από την περιοχή η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 77΄ το σουτ του Αναστασιάδη η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Παντελίδη και καταλήγει άουτ.

Στο 82΄ ο νεοεισερχόμενος στο παιχνίδι Καραγλάνης πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ ,όταν το σουτ που επιχειρεί μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ξανά ο ίδιος πλασάρει και κάνει το 3-0  για την Δόξα.
Ένα τελικό 3-0 που θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν είχαμε εκμεταλλευτεί  καλύτερα τις πολύ καλές τελικές προσπάθειες που δημιουργήσαμε.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, αρχικά στον προπονητή μας Αντώνη Σαπουντζή για την εξαιρετική δουλειά του στην ομάδα ,αλλά πάνω σε όλα στους ποδοσφαιριστές μας που με την απόδοση  τους δείχνουν πραγματικά τις μεγάλες δυνατότητες τους, αλλά και συνολικά όλης της ομάδας.

Αρκετά καλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ.Δεμερτζή Χ. ,όπως και των βοηθών του κ. Αλατζά και Κορνισόρλη.


 Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σαπουντζής. Δημητριάδης, Ηλιάδης, Κουντουράς, Παρτσανάκης (70΄Θωμάς Γιώργος), Τσόρμπας Ευθ., Κοντακτσής, Ουζούνης (80΄Σαββίδης), Αναστασιάδης, Καραδήμος (80΄Καρογλάνης), Τσόλκας, Μποζίνης.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.