Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου-Δόξα Μανδάλου 2 - 0(Κύπελλο).

 Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάρα  πολλοί φίλοι  του ποδοσφαίρου στο αγώνα που έγινε στο γήπεδο Εξαπλατάνου ,μεταξύ της Δόξας  και της Δόξας Μανδάλου, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης των αγώνων Κυπέλλου.
Παιχνίδι με αρκετές φάσεις  στις περιοχές των ομάδων ,αλλά και χαμένες κλασικές ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων.
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε αρκετά καλά, με τις ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου ,προσπαθώντας ταυτόχρονα να δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις για μια οργανωμένη επίθεση.

Η ομάδα μας χάνει πολύ νωρίς μια πολύ σημαντική ευκαιρία μόλις στο 3΄ της αναμέτρησης όταν ο Καραδήμος μόνος με τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η ομάδα πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της ,επιχειρεί  κυρίως από τα πλάγια να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Μανδάλου.
Στο 35΄ άλλη μια σημαντική ευκαιρία και πάλι από τον Καραδήμο ,στο σουτ που κάνει μέσα από την περιοχή η μπάλα και πάλι καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Το Μάνδαλο προσπαθεί να φτάσει στην περιοχή της ομάδας μας αλλά έδειξε φλύαρο στις τελικές του προσπάθειες ,χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Έτσι το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να παραβιαστεί καμία από τις εστίες των ομάδων.
Στο δεύτερο μέρος τώρα οι ομάδες μπήκαν και πάλι δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένες να κερδίσουν το παιχνίδι. Συνέπεια  όμως αυτής της τακτικής ήταν και η αρκετή  ένταση αλλά και ο αδικαιολόγητος  εκνευρισμός κυρίως των  ποδοσφαιριστών του Μανδάλου.
Κάτι που λίγο αργότερα τους στοίχισε με την αποβολή του Μαραντίδη από τον διαιτητή δείχνοντας του την απολύτως δικαιολογημένη δεύτερη κίτρινη και ταυτόχρονα κόκκινη κάρτα.
Με τον ποδοσφαιριστή να μην σταματά εκεί και κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο να διαπληκτίζεται φραστικά με φίλαθλο δημιουργώντας παραλίγο  επεισόδιο.

 Η ομάδα μας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί περισσότερο την αριθμητική της υπεροχή και πιέζει τον αντίπαλο της ώστε να δημιουργήσει  τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.
Κάτι που καταφέρνει να κάνει στο 70΄ όταν σε μια σέντρα από αριστερά και αποδέκτη τον Καραδήμο,  που από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Η ομάδα μας συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο της και χάνει σημαντικές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.
Στο 77΄ μια σέντρα
του Παρτσανάκη από τα πλάγια και αποδέκτη αυτήν την φορά τον Τσόλκα ,αυτός με κοντινό  πλασέ στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ,Στο 82΄ η ομάδα κερδίζει ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή ,η εξαιρετική  εκτέλεση του  από τον Τσόλκα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μανδάλου γράφοντας το 2-0.
Λίγα λεπτά αργότερα στο 87΄άλλη μια ευκαιρία για να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ και πάλι  με τον Τσόλκα ,όταν μόνος με τον τερματοφύλακα  δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το Μάνδαλο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στην εστία της ομάδας ,εκτός από μια όταν ποδοσφαιριστή της  βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Δημητριάδη, αυτός  αντέδρασε διώχνοντας την μπάλα.

Το τελικό 2-0 δίνει σίγουρα ένα σημαντικό προβάδισμα για τον επαναληπτικό αγώνα , αλλά δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και υπολογίσιμη  ομάδα όπως αυτή του Μανδάλου.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ Καρατζά ,οπός επίσης και των βοηθών του κ.Δέλλιου και Κουκούλη.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.