Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 2.

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου κατάφερε να πάρει μια σπουδαία βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη, παίζοντας  με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, νικώντας την με σκορ 2-0.
Ένα καλό  σε γενικές γραμμές  παιχνίδι με την Δόξα να παίρνει πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ πετυχαίνοντας  μόλις στο 3΄ .της αναμέτρησης ένα γκολ με τον Γιάννη Τσόλκα να κάνει το 0-1
Η Δόξα συνέχισε να πιέζει αρκετά τον αντίπαλο της  χάνοντας μερικές ακόμη ευκαιρίες που θα της έδιναν ένα ακόμη γκολ κάτι που όμως δεν κατάφερε να πραγματοποίηση .
Και ενώ όλοι περιμέναμε να συνεχιστεί αυτή η πίεση στον αντίπαλο της, από τα μέσα του ημιχρόνου η ομάδα αρκέστηκε στο αποτέλεσμα δίνοντας έτσι  την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν τον χώρο του κέντρου και να πιέσουν αρκετά ψηλά την ομάδα.
Οι όποιες όμως ευκαιρίες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν δεν είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα.
Έτσι όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε περισσότερο με την μπάλα να κινείται στο χώρο του κέντρου και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν την ευκαιρίες που θα τις έδιναν το δικαίωμα να πετύχουν τις προϋποθέσεις  για κάτι καλύτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι.
Από τα πρώτα μόλις λεπτά πίεζε αρκετά την αντίπαλο της  χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες ώστε να πετύχει ένα ακόμη γκολ .
Στο 56΄ο Γιάννης Τσόλκας αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, όταν μόνος με τον τερματοφύλακα σούταρε μόλις άουτ.
Στο 64΄ η πίεση της ομάδας φέρνει κάποια στιγμή και αποτέλεσμα, όταν σε μια από τις πολλές αντεπιθέσεις ο Τσόλκας βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας με κοντινό πλασέ το 0-2 για την ομάδα της Δόξας , ΄΄κλειδώνοντας ΄΄ και θεωρητικά το σκορ.
Οι γηπεδούχοι πλέον δείχνουν να αποδέχονται την ήττα τους προσπαθώντας αρχικά στο να μην δεχτούν άλλο τέρμα καθώς η Δόξα πίεζε στο να βγάλει ένα ακόμη γκολ , με χαμένες αρκετές σημαντικές ευκαιρίες που αν είχαν ολοκληρωθεί ίσος το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.
Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή, δίνει στην ομάδα μας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης που την κρατούν μέσα στους στόχους της.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Γιάνκου ,όπως επίσης και των βοηθών του κ,Κουπαράνη και Μίσκου



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.