Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - Εθνικός Γιαννιτσών 1 - 2

Ίσως στην χειρότερη αγωνιστική της ημέρα από την αρχή του πρωταθλήματος βρέθηκε η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου, χάνοντας μέσα στο γήπεδο της από την αρκετά καλή ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών με σκορ 2-1.
Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης κυρίως στο δεύτερο μέρος, λόγο των ενδιάμεσων αγώνων κυπέλλου που μεσολάβησαν την εβδομάδα που διανύσαμε ,η ομάδα ΄΄κατάφερε΄΄ να μην μπορέσει τελικά να διαχειριστεί ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος τουλάχιστον έδειχνε να ελέγχει αρκετά.
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε αρκετά καλά με διεκδικήσεις και μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και τις ομάδες να προσπαθούν  να πάρουν ΄΄το πάνω χέρι΄΄ στο παιχνίδι  επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό.
Η Δόξα δείχνει να τα καταφέρνει καλύτερα στο γήπεδο βγαίνοντας με προϋποθέσεις στην περιοχή του Εθνικού πιέζοντας τον αρκετά.
Μια πίεση που έφερε και αποτέλεσμα στο 27΄, όταν μετά από έναν ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών της, ο Καραδήμος μέσα από την περιοχή με δυνατό πλασέ κάνει το 1-0 για την Δόξα.
Αλλά ακόμη πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας, στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 28΄, μια στιγμιαία αδράνεια των ποδοσφαιριστών μας έδωσε το δικαίωμα στον Εθνικό να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης κάνοντας το  1-1 με τον Ουρουμίδη.
Η Δόξα πιέζει και πάλι μήπως και καταφέρει να βάλει το γκολ που θα την φέρει για μια ακόμη φορά μπροστά στο σκορ, αλλά η καλά στημένη αμυντική διάταξη του Εθνικού δεν αφήνει περιθώρια για κάτι καλύτερο.
Έτσι το πρώτο μέρος βρίσκει τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1.

Το δεύτερο μέρος τώρα δεν διεκδικεί και δάφνες ποιότητας από τις ομάδες.
Έναν Εθνικό κλεισμένο στη περιοχή, αλλά βγάζοντας αρκετό πάθος και δύναμη, να προσπαθεί με μακρινά γεμίσματα να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία της ομάδας.
Και από την άλλη μια Δόξα να προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της, αλλά να μην της βγαίνει τίποτα απολύτως .Τα πολλά αδικαιολόγητα λάθη χωρίς καθαρό μυαλό και επηρεασμένη από την τακτική του αντιπάλου της, έκαναν την ομάδα να μην μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για οργανωμένη επίθεση.
Ο Εθνικός στο 55΄ από στημένη φάση σε εκτέλεση κόρνερ με τον προωθημένο Γιόντη βρίσκει την μπάλα μέσα στην περιοχή, με αυτήν να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Με το άγχος πλέον να βαραίνει ακόμη περισσότερο τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, βρίσκουν την δύναμη και πιέζουν των αντίπαλο τους που κλεισμένος μέσα στην περιοχή του διώχνει με κάθε τρόπο τις επιθέσεις που δημιουργούνται μέσα στην περιοχή του.
Χάνονται αρκετές ευκαιρίες αλλά καμία δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Εθνικού.
Το παιχνίδι τελικά τελείωσε με την ομάδα της Δόξας να χάνει το παιχνίδι, αλλά και την μεγάλη ευκαιρία που θα της έδινε το δικαίωμα να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.
Από την άλλη ο Εθνικός ήρθε να πάρει κάτι …και κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη, που σίγουρα δεν φανταζόταν για αυτό και πανηγυρίστηκε αναλόγως από όλους μετά την λήξη του αγώνα.
 
Τίποτα δεν έχει χαθεί, κοιτάμε μπροστά, σβήνουμε αυτό το παιχνίδι από το μυαλό μας γιατί έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και το έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Παναγιωτίδη, καθώς και των βοηθών του κ.Μίσκου και Καραγιάννη.

 Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σαπουντζής. Δημητριάδης, Ηλιάδης,(70΄Μποζίνης), Κουντουράς,Θωμάς Γιώργος, Τσόρμπας Ευθ., Κοντακτσής,(60΄Ντόγκαρης) Ουζούνης (80΄Σαββίδης), Αναστασιάδης,(70΄Παρτσανάκης) Καραδήμος , Τσόλκας,Βασίλης Τσόρμπας.





























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.