Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Eθνικός Γιαννιτσών -Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 1.

Σε μια ίσως από τις πιο σημαντικές εκτός έδρας νίκες της φετινής αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε η Δόξα Εξαπλατάνου  μέσα στο γήπεδο του Εθνικό Γιαννιτσών νικώντας τον με σκορ 1-0. 
Ένα πολύ καλό και δυνατό  παιχνίδι από δυο ισάξιες ομάδες διψασμένες και παθιασμένες  για την νίκη. Έτσι πραγματοποιήθηκε ένας πολύ καλός αγώνας με αρκετές και σημαντικές φάσης στις εστίες των ομάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Δόξα να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες .

Τους γηπεδούχους όμως σταδιακά και από τα μέσα του παιχνιδιού να ισορροπούν το παιχνίδι ,πιέζοντας και αυτή επιθετικά με την σειρά τους την Δόξα, χάνοντας  κάποιες ευκαιρίες που όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Σε αντίθεση με την Δόξα που έχασε σημαντικές ευκαιρίες ώστε να ανοίξει το σκορ.

Στο 30΄ ο Γιάννης Τσόλκας το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 39΄ το πλασέ και πάλι από τον Τσόλκα μέσα από την μικρή περιοχή διώχνει την μπάλα σχεδόν πάνω από την γραμμή αμυντικός των γηπεδούχων.

Στο 42΄  η εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Βασίλη Τσόρμπα ,βρίσκει τον αφύλακτο Ηλιάδη που με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού κάνοντας το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος τώρα πέραν του πρώτου δεκαλέπτου που η Δόξα πίεσε  και προσπάθησε να βρει την ευκαιρία ώστε πετύχει ένα ακόμη τέρμα, με σημαντικότερη αυτή του Λευτέρη Θωμά στο 8΄ που μόνος μπροστά από την εστία στέλνει την μπάλα άουτ, το υπόλοιπο ανήκει κυρίως στους γηπεδούχους που πίεσαν αρκετά  και έχασαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες ώστε  να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Η  Δόξα όμως στημένη καλά  και οργανωμένη αμυντικά, διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία το αποτέλεσμα κρατώντας με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι στα χέρια της.
Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης δίνει στην Δόξα  τους βαθμούς  της νίκης μέσα σε μια  δύσκολη έδρα, αλλά και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή του Εθνικού Γιαννιτσών.
Βαθμούς  που την αφήνουν πλέον μόνη στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. 

Καλή η διαιτησία του κ.Βαμβακά όπως και των βοηθών του κ.Σίπκα Γ. και Κεσίσογλου 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.