Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Εδασσαϊκός - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 0.


Με ένα αμφισβητούμενο γκολ στο κατά πόσο η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή της εστίας της Δόξας ,ο Εδεσσαϊκός ΄΄ έκλεψε΄΄ τον βαθμό από την ομάδα μας στο παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη στο γήπεδο της Έδεσσας.
Ένα παιχνίδι που αρχικά ξεκίνησε με αρκετά καιρικά προβλήματα λόγο της πυκνής ομίχλης που είχε καλύψει όλο το στάδιο, με συνέπεια να δυσκολεύει αρκετές φορές την διεξαγωγή του αγώνα ,αλλά και την διακοπή του για λίγα λεπτά

στα μέσα του πρώτου μέρους.
Αγωνιστικά τώρα έγινε ένα καλό παιχνίδι χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις στις εστίες των ομάδων.

Ο Εδεσσαϊκός ξεκίνησε καλύτερα πήρε τον ελέγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να απειλήσει την Δόξα.Η καλά στημένη και οργανωμένη αμυντική διάταξη της ομάδας δεν έδωσε το δικαίωμα να δημιουργήσει και ιδιαίτερα επικίνδυνες φάσεις στην περιοχή ,εκτός κάποιων μεμονωμένων που όμως αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα .
Η ομάδα μας τώρα ξεκίνησε αρκετά αγχωμένη και διστακτική με συνέπεια να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, απείλησε όμως σημαντικά  κατά διαστήματα σε δυο τρεις περιπτώσεις  τον Εδεσσαϊκό.
Στο 23΄ το σουτ του Λαφαζανίδη μέσα από την περιοχή,η απόκρουση του Δημητριάδη βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να σκάει επάνω στην γραμμή και με δεύτερη προσπάθεια να την  μπλοκάρει. Και ενώ ο διαιτητής ελέγχει την φάση και δείχνει την συνέχεια του παιχνιδιού ,ο βοηθός σηκώνοντας το σημαιάκι του σημειώνει  ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή υποδεικνύοντας την κατακύρωση του γκολ ,με την αιτιολογία ότι πέρασε την γραμμή κάτι που μόνο αυτός είδε αν και δεν ήταν στην ίδια ευθεία.
Κατακύρωση η οποία και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες παιχτών και φιλάθλων της Δόξας.
Με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο τώρα η Δόξα μπαίνει μεταμορφωμένη, ελέγχει από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου το παιχνίδι και δημιουργεί μεγάλη πίεση στον Εδεσσαϊκό.
Ο Ιωαννίδης χάνει την ευκαιρία  στο 55΄να ισοφαρίσει το παιχνίδι όταν η κεφαλιά που επιχειρεί μέσα από την μικρή περιοχή καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Ο Εδεσσαϊκός κλεισμένος πλέον στην άμυνα του προσπαθεί να αντιμετωπίσει με κάθε τρόπο τον επιθετικό ρυθμό της Δόξας .
Ανήμπορος να αντιδράσει επιθετικά και το μόνο που καταφέρνει είναι να ροκανίζει τον χρόνο με υποτιθέμενους τραυματισμούς και αδικαιολόγητες  διαμαρτυρίες.
Έτσι όλος ο χρόνος κύλισε χωρίς να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα παρά τις χαμένες ευκαιρίες από την πλευρά της Δόξας.
Το 1-0 θεωρούμε πως αδικεί την ομάδα μας ,καθώς θα μπορούσε να πάρει έστω τον  έναν βαθμό της ισοπαλίας.


Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Δεμερτζή όπως επίσης και του βοηθού του κ. Αποστολούδα, κάκιστος ο δεύτερος βοηθός κ. Αρέστης, που πέραν της περίπτωσης του γκολ σε βάρος της Δόξας ,του ΄΄έφυγαν΄΄ και αρκετές φάσεις οφ σάϊτ.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.