Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - Α.Σ.Προμάχων 4 - 3

Παιχνίδι για γερά νεύρα και με το σκορ  να εναλλάσσεται συνεχώς ,πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Εξαπλατάνου ,ο αγώνας της Δόξας με αντίπαλο την ομάδα των Προμάχων.
Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι που συνοδεύτηκε από πάθος αλλά και αρκετό θέαμα κυρίως από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας αλλά και από τις πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες της.
Παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους

οιωνούς για την Δόξα σκοράροντας από τα  πρώτα λεπτά του ημιχρόνου.
Ο Χρυσίδης στο 4΄ του αγώνα με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0 για την ομάδα.
Η Δόξα ελέγχει το παιχνίδι και είναι αυτή που συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο της ώστε να της δώσει ένα ακόμη γκολ.
Μια όμως αμυντική αδράνεια της ομάδας δίνει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους στο 11΄ με τον Νάνο Ν. να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1.
Η χαρά όμως των Προμάχων δεν κράτησε πολύ καθώς  λίγα λεπτά αργότερα στο 14΄ ο Λεμονάκης δέχεται την μπάλα και με εξαιρετική προσπάθεια από τα πλάγια ΄΄ εισβάλει ΄΄ στην περιοχή του Ξυλουργίδη τον πλασάρει και κάνει το 2-1.
Στο 20΄ και πάλι ο Λεμονάκης επιχειρεί ένα δυνατό σουτ , η μπάλα όμως δεν του κάνει   το χατίρι  να βρει τα δίχτυα αλλά το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Οι χαμένες  ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη για την Δόξα με τους Τσόλκα και Λεμονάκη.
Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου στο 42΄ ο διαιτητής βλέπει ανατροπή ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή και σφυρίζει πέναλτι.
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Νάνος Ν. που κάνει το 2-2.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Στην  επανάληψη δεν αλλάζει και κάτι σημαντικό την όλη εικόνα του παιχνιδιού από το πρώτο μέρος.
Η Δόξα επιβάλει και πάλι τον δικό της ρυθμό πιέζοντας αρκετά τους αντιπάλους της ,οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμυνθούν αλλά και να αντεπιτεθούν με ορισμένα γεμίσματα στην περιοχή της ομάδας μας.
Στο 49΄ η Δόξα κερδίζει ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Ο Βασίλης  Τσόρμπας το εκτελεί εξαιρετικά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ξυλουργίδη γράφοντας τα 3-2.
Στο 54΄ ο Γιάννης Τσόλκας με ένα άψογο κατέβασμα της μπάλας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και δυνατό σουτ στην συνέχεια κάνει το 4-2 για την ομάδα μας.
Η ομάδα των  Προμάχων εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που της δίνεται αλλά και λάθη της Δόξας  και λίγα λεπτά αργότερα μειώνουν στο 56΄ σε 4-3 το σκορ.
  Η Δόξα εγκλωβίζει πλέον τον αντίπαλο της και χάνει σημαντικές ευκαιρίες ώστε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ, κάτι που
όμως η μπάλα δεν της κάνει το χατίρι .
Στο 65΄ το πλασέ του Λευτέρη Θωμά μέσα από την περιοχή αποκρούει σωτήρια ο Ξυλουργίδης.
Στο 70΄ και πάλι ο Λευτέρης Θωμάς μόνος  μες την περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ .
Στο 78΄ πλασέ του Τσόλκα εξουδετερώνει και πάλι ο Ξυλουργίδης.
Στο 82΄ το δυνατά σουτ του Λεμονάκη ,η μπάλα ΄΄γλύφει΄΄ το κάθετο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Έτσι το τελικό 4-3 δίνει  μια σημαντική βαθμολογική ώθηση στην Δόξα κατατάσσοντας την στην τέταρτη θέση.
Αξίζουν συγχαρητήρια  για μια ακόμη φορά σε αυτά τα παιδιά που απέδειξαν και πάλι τις μεγάλες δυνατότητες αυτής της ομάδας.


Μέτρια η διαιτησία του κ.Κατεριάδη ,  του καταλογίζονται αρκετές λάθος υποδείξεις ,του ΄΄έφυγαν΄΄ κάποιες φάσεις του κ. Κύρου, καλός ο κ.Μπουρλούτσκι.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.