Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μανδάλου 4 - 1.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Δόξα τις  τελευταίες ημέρες σχετικά με την αλλαγή του προπονητή της, οι ποδοσφαιριστές της στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων .
Μπήκαν στο γήπεδο ενωμένοι σαν μια γροθιά δείχνοντας  τις μεγάλες δυνατότητες αυτής της ομάδας.
Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερης κρητικής καθώς μέσα στο γήπεδο έγινε αισθητή  η διαφορά δυναμικής των δυο ομάδων.
Από τις αρχές του ημιχρόνου η Δόξα έδειξε και τις προθέσεις της για το παιχνίδι .Μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας  καθαρά επιθετικό ποδόσφαιρο με  ωραίες εναλλαγές της μπάλας ,δημιουργώντας έτσι εξαιρετικούς συνδυασμούς.
Η  μια χαμένη ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη  κυρίως από τους επιθετικούς μας ,Βακιάνη και Λεμονάκη.
Οι φιλοξενούμενοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του έδειξαν να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Δόξας.
Στο 31΄ ο Βακιάνης από πλάγια θέση σεντράρει στην καρδιά της άμυνας του Μανδάλου ,αποδέκτης της μπάλας ο Κονταξής που με υποδειγματικό πλασέ ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0.
Ο Κουντουράς στο 44΄ με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ,ζευγαρώνει τα τέρματα για την Δόξα σε 2-0
Σκορ με το οποίο και τελείωσε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα με τα δυο γκολ στο ενεργητικό της μπαίνει στο γήπεδο πιο χαλαρά ,δίνοντας στους φιλοξενούμενους το δικαίωμα να ψάξουν το γκολ που θα τους βάλει ξανά στο παιχνίδι.
Στο 58΄ ο Τσελεπής για το Μάνδαλο μειώνει το σκορ σε 2-1 ,δίνοντας τους την ευκαιρία να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο.
Το γκολ που δέχεται η Δόξα είναι και η αιτία που έκανε τους ποδοσφαιριστές της να αλλάξουν και τον αγωνιστικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, το ελέγχουν και πάλι πιέζοντας αρκετά τον αντίπαλο τους.
Μεγάλη η πίεση στον αντίπαλο με τις χαμένες ευκαιρίες και πάλι στο προσκήνιο.
Μέχρι που στο 74΄ Βακιάνης  βρίσκει τα δίχτυα και κάνει το 3-1, βγάζοντας την ομάδα από το άγχος του ρευστού αποτελέσματος μέχρι εκείνη την στιγμή.
Στην εκπνοή του παιχνιδιού η ομάδα σφραγίζει την εξαιρετική της απόδοση στον αγώνα με ένα ακόμη υποδειγματικό γκολ στο 90΄ από τον νεαρό Χρυσίδη να κάνει το 4-1.
Σκορ με το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την λήξη του παιχνιδιού, δίνοντας στην ομάδα μας και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Tριψιάνη όπως και των βοηθών του κ. Πίλτση και Μανωλάκη.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.