Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Όλυμπος Αψάλου 3 - 0.

 Βαθμολογική ανάσα έδωσε στην Δόξας η νίκη μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Όλυμπου Αψάλου.
 Ένα αρκετά καλό παιχνίδι  με την Δόξα σαφώς καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με αρκετά χαμένες ευκαιρίες  που θα της έδιναν το δικαίωμα να είχε κλειδώσει το σκορ από το πρώτο  μέρος της αναμέτρησης.
 Μπήκε αρκετά δυνατά στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά επέβαλε τον ρυθμό της στον αγώνα.

Έτσι μόλις στο 5΄ πετυχαίνει και το πρώτο της γκολ ,όταν η σέντρα από πλάγια θέση μέσα στην μικρή περιοχή ,ο Λεμονάκης δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αψάλου κάνοντας το 1-0.
Η ομάδα συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο της ψάχνοντας το δεύτερο γκολ κάτι που θα της έδινε μεγαλύτερη σιγουριά  για την συνέχεια του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ισορροπούν κάπως το παιχνίδι και ψάχνουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Δείχνουν όμως αρκετά αδύναμη ώστε να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Δόξας.
Ο Λεμονάκης λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα του όταν σχεδόν μόνος με το τερματοφύλακα της Αψάλου ,το πλασέ που επιχειρεί δεν βρίσκει τα δίχτυα της εστίας.
Στο δεύτερο μέρος τώρα παίζεται και πάλι ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες με την Δόξα όμως πάντα πιο επικίνδυνη και πιο ουσιώδη στις επιθέσεις της.
 Οι φιλοξενούμενοι δυνατοί και πιο αποφασισμένοι σε σύγκριση με το πρώτο μέρος ,ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι. Αντιμετωπίζονται όμως από την πολύ καλά στημένη και οργανωμένη άμυνα της ομάδας μας.
Το σκηνικό των χαμένων ευκαιριών για την Δόξα  δεν έχει τελειωμό χάνοντας την μια μετά την άλλη.
Έτσι στο 61΄ σε μια ακόμη οργανωμένη επίθεση της  δημιουργείται σύγχυση μέσα στην περιοχή της Αψάλου , ο Λεμονάκη τελικός αποδέκτης της μπάλας  επιχειρεί ένα δυνατό σουτ στέλνονταν της στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 2-0.
Το παιχνίδι στην συνέχεια του φέρνει και αρκετές ακόμη χαμένες ευκαιρίες, από τους Βακιάνη και Λεμονάκη που δεν βρήκαν όμως τον στόχο τους.

Τελικά στο 81΄ μια σέντρα από τα δεξιά από τον Λεμονάκη μέσα στην περιοχή της Αψάλου, ο Βακιάνης δεν δυσκολεύεται να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0 για την Δόξα.
Σκορ με το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε και την λήξη του παιχνιδιού ,δίνοντας ταυτόχρονα και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Δόξας.


Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γιάγκου ,όπως επίσης και των βοηθών του κ.Kύρου και Αποστολούδα.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.