Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 0.

  Ένα  καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης.
 Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες των ομάδων, με την Δόξα όμως  να έχει τον ελέγχο και την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου ,αλλά να υστερεί στην τελική της προσπάθεια.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειχναν και αυτοί να υστερούν αρκετά στην οργάνωση αλλά και στην τελική  προσπάθεια του παιχνιδιού.


 Η φάση που σίγουρα αδικεί την ομάδα της Δόξας ήταν στο  44΄ του ημιχρόνου ,όταν ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης διώχνει την μπάλα με τα χέρια  έξω από την μεγάλη περιοχή, κάτι που ισοδυναμεί με κόκκινη κάρτα και την αποβολή του, ο διαιτητής του αγώνα όμως αρκέστηκε στο να του δείξει μόνο την κίτρινη, απόφαση που δημιούργησε και τις μεγάλες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών αλλά και των φίλων της ομάδας.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρουν και τους διαδρόμους που θα τους οδηγήσει στην περιοχή της Δόξας.
Στο 54΄ και ενώ η ομάδα έχει μείνει προσωρινά με δέκα παίχτες  λόγω τραυματισμού του Ιωαννίδη και της  αναγκαστικής αλλαγής του, οι γηπεδούχοι  εκμεταλλεύονται την αριθμητική τους υπεροχή   πετυχαίνουν ένα γκολ.
Η πλάγια σέντρα από τα αριστερά βρίσκει τον αφύλακτο Σίμο να πλασάρει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 1-0.
Στο 70΄ η ανατροπή παίχτη της Αναγέννησης ,ο διαιτητής του αγώνα δείχνει αμέσως την εσχάτη τον ποινών. 
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Λέντι που κάνει το 2-0 για την ομάδα του.
Η ομάδα μας προσπαθεί να συνέρθει πιέζοντας τον αντίπαλο της  χάνοντας ταυτόχρονα  και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχη και ένα γκολ.
Με  σημαντικότερη αυτήν στο 75 ΄ όταν   σε μια σύγχυση μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης το σουτ που γίνεται βρίσκει το κάθετο δοκάρι και ενω η μπάλα έχει περάσει την γραμμή του τέρματος διώχνεται από τον τερματοφύλακα , αλλά τον βοηθό να δείχνει συνεχεια στο παιχνίδι ,αν και  βρισκόταν εκτός της προβλεπόμενης θέσης του.
Και σαν να μην έφταναν αυτά έρχεται και ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαννούλτση,αφήνοντας αρκετά  λεπτά την ομάδα με δέκα παίχτες καθώς είχε συμπληρώσει και τις τρεις αλλαγές της.

Το σφύριγμα της λήξης δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους, αφήνοντας όμως στην Δόξα μια πικρή γεύση καθώς δικαιούταν σίγουρα έστω και τον έναν βαθμό, καθως αδικήθηκε αρκετά από την διαιτησία κυρίως στο δεύτερο μέρος. 

Σοβαρά και σημαντικά τα λάθη του κ. Αργυρού ,που από ένα σημείο και μετά έχασε το παιχνίδι, όπως επίσης και οι βοηθοί του χρεώνονται με δυο σημαντικές παραλήψεις που θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.