Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Άρης Αμπελειών 0 - 0.

Ένα πολύ  καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Εξαπλατάνου από δυο εξίσου καλές ομάδες που σίγουρα η βαθμολογική τους κατάταξη τις αδικεί.
Η Αμπελείες  μια ομάδα αρκετά καλή στημένη κατάλληλα, κατάφερε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού να πάρει  αυτό που ήθελε , κρατώντας την εστία της  ανέπαφη.
Ένα παιχνίδι με γρήγορους ρυθμούς και συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο εστίες των ομάδων με την Δόξα  πάντα πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.
Πολλές  είναι και οι χαμένες ευκαιρίες της επιθετικής γραμμής της Δόξας που αν τις είχε αξιοποίηση κατάλληλα θα είχε πετύχει σίγουρα και ένα γκολ από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στο 27΄ το πλασέ του Βακίανη μέσα από την περιοχή διώχνει σθεναρά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ,και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα την διώχνει σχεδόν πάνω από την γραμμή ο αμυντικός.
Στο δεύτερο μέρος τώρα έγινε εξίσου ένα πολύ καλό παιχνίδι ,με την Δόξα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να ψάχνει το γκολ.
Ελέγχει το παιχνίδι και εγκλωβίζει τον αντίπαλο της στην περιοχή του.
Η Αμπελείες βλέποντας την επιθετική τακτική της Δόξας στήνετε αρκετά καλά αμυντικά και αποτρέπει με κάθε τρόπο τις οργανωμένες επιθέσεις της ομάδα. Από  την μεριά της επιθετικά επιχειρεί  κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς όμως να δημιουργήσουν ιδιαίτερο κίνδυνο στην εστία της ομάδας μας.
Παρά την μεγάλη πίεση που ασκεί η Δόξα στον αντίπαλο της και τις πολλές χαμένες κλασσικές   ευκαιρίες ,από τους Βακιάνη , Λεμονάκη ,Βασίλη Τσόρπα,  δεν κατάφεραν  να στείλουν τελικά την μπάλα στα δίχτυα.
Το να καθίσουμε να περιγράψουμε αναλυτικά την κάθε χαμένη ευκαιρία ,θα πρέπει να καταναλώσουμε αρκετό χώρο ώστε  να τις αποτυπώσουμε όλες.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης  από τον διαιτητή βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα που σίγουρα στο τέλος αδικεί την Δόξα καθώς  δικαιούταν να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Πρέπει με κάθε τρόπο να βρεθεί η λύση ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Είναι κρίμα ενώ παίζει ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο να χάνει στο τέλος πολύτιμους βαθμούς μένοντας πίσω βαθμολογικά κάτι που σίγουρα δεν της αξίζει.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Θεολόγου ,όπως επίσης και των βοηθών του , κ. Κουπαράνη και Αλατζά.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.