Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Α.Σ.Προμάχων - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 1.

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου  στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο τον Προμάχων ,μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Δόξας Εξαπλατάνου.
Δυνατό παιχνίδι με αρκετό πάθος και διάθεση για την νίκη, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο και αρκετές φάσεις στις δυο εστίες των δυο ομάδων.
Το πρώτο μέρος ξεκινά με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο
 πιέζοντας την ομάδα της Δόξα.

Σχετικά νωρίς μόλις στο 9΄καταφέρνουν να πετύχουν ένα γκολ, μετά από ένα αμυντικό λάθος όπου το εκμεταλλεύονται σωστά με τον Νάνο Γ. να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Γκολ το οποίο έδωσε και την ώθηση στους ποδοσφαιριστές της Δόξας.Ισορροπούν το παιχνίδι και ξεδιπλώνουν τις πραγματικές αρετές και δυνατότητες που έχουν μέσα στον  αγωνιστικό χώρο.

Εκπληκτικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο με ωραίους συνδυασμούς και πάθος, με τους αντιπάλους τους  να νιώθουν πραγματικά την ανωτερότητα τους.

Η προσπάθεια τους αυτή ανταμείβεται και κάποια στιγμή με το εκπληκτικό σε συνδυασμό και εκτέλεση γκολ στο 29΄ από τον Λεμονάκη, που με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή  κάνει το 1-1, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα ίσα.

Οι προσπάθειες της Δόξας συνεχίζονται ,χάνουν  αρκετές ακόμη ευκαιρίες κάτι που θα της  έδινε την δυνατότητα να κλειδώσει  το αποτέλεσμα από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Η σημαντικότερη ήταν αυτή του Βαγγέλη Βακιάνη στο 40΄  όταν το σουτ που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή ,έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του τερματοφύλακα  των γηπεδούχων .

Στο δεύτερο μέρος τώρα και ενώ όλοι περίμεναν την Δόξα να είναι αυτή που θα πάρει την πρωτοβουλία για να αλλάξει το αποτέλεσμα ,λες και κάποιος έκλεισε τον ΄΄ διακόπτη ΄΄ και η ομάδα μπήκε με άλλο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο.
Ανούσια χωρίς πάθος και δύναμη, δίνοντας στον αντίπαλο της την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί περνώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και ελέγχοντας περισσότερο τον χώρο του κέντρου.
Αυτό τους έδωσε και το δικαίωμα να δημιουργήσουν περισσότερη πίεση μέσα στην περιοχή της ομάδα μας.

Η δύναμη και το μεγάλο πάθος για την νίκη από την πλευρά των γηπεδούχων, τους έκανε πολλές φορές να χάνουν την ψυχραιμία τους παίζοντας πολύ σκληρά και σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάνουν στα όρια του αντιαθλητικού.

Στο 72΄ οι γηπεδούχοι μέσα από αυτήν την πίεση πετυχαίνουν και ένα ακόμη γκολ με τον Νάνο Ν. να κάνει το 2-1.

Η ομάδα της Δόξας προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να  δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάτι καλύτερο ,αλλά οι όποιες προσπάθειές της δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι παρά την προσπάθειες της δέχεται ένα ακόμη γκολ στο 80΄ από τον Γ. Νάνο,κάνει το 3-1 εξανεμίζοντας τις όποιες προσπάθειες της ομάδας μας για την ισοφάριση.

Στο 85΄΄ ο Βακιάνης χάνει την ευκαιρία για να μειώσει το σκορ ,όταν το τετ τα τετ με τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ .Προσπάθεια που δείχνει και την κακή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο.

Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες τους για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Όσο για την ομάδα μας πρέπει να ψάξει τις αιτίες αυτής της διπρόσωπης προσπάθειας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να τις διορθώσει.

Πρέπει να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση της να ανέβει ψυχολογικά και να αποδείξει το πόσο μεγάλες δυνατότητες έχει!!!!

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Φωτιά ,αν και στάθηκε αρκετά ανεκτικός στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.Καλή επίσης και οι δυο βοηθοί του.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.