Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Α.Σ.Προμάχων 3 - 2(αγώνας Κυπέλλου).

Ένα σπουδαίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Εξαπλατάνου μεταξύ της Δόξας και του Α.Σ  Προμάχων στα πλαίσια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.
 Μια αναμέτρηση που τα είχε όλα, δύναμη ,πάθος  αρκετές φάσεις αλλά και γκολ στις δυο εστίες των ομάδων.
Η Δόξα αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του πρώτου μέρους ,ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού .
Πιο κινητική και οργανωτική δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων που αν τις εκμεταλλευόταν σωστά θα είχε εξασφαλίσει με περισσότερη ευκολία την τελική πρόκριση στην επομένη φάση.
Από την πλευρά της η ομάδα των Προμάχων γνωστή για την δύναμη της και το πάθος της μέσα στο γήπεδο, προσπάθησε αρκετά και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα δυο αμυντικά λάθη της Δόξας , πετυχαίνοντας δυο γκολ κάτι που της έδινε το δικαίωμα να ελπίζει στην πρόκριση.
Ο Βακιάνης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 15΄ όταν μόνος με τον τερματοφύλακα τον Προμάχων, το δυνατό του σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 23΄ μια ελεγχόμενη φάση από τους αμυντικούς της Δόξας, η λάθος συνεννόηση με τον τερματοφύλακα έδωσε την ευκαιρία στον Νάνο Γ. να κλέψει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα της Δόξας ,κάνοντας το 0-1 .
 Η ομάδα μας ανεβάζει ακόμη περισσότερο την απόδοσή της χάνοντας σημαντικές ακόμη ευκαιρίες , σε μια από αυτές και συγκεκριμένα στο 40΄ ο Λευτέρης Θωμάς εκμεταλλεύεται με σωστό τρόπο την σύγχυση που γίνεται μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ,ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο  49΄ σε καθαρή ανατροπή του Τσόρμπα Β. μέσα στην περιοχή ,ο  κ. Ατζαμιδάκης δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Εκτέλεση την οποία αναλαμβάνει ο Βακιάνης  που κάνει το 2-1 για την Δόξα.

Στο 55΄σουτ του Βακιάνη ελάχιστα άουτ η μπάλα.
Στο 75΄  άλλο ένα  λάθος της άμυνας μας,με τον  Σέλκο Δ. να κάνει το 2-2.

Στο 85΄ ο Παρτσανάκης  βλέπει τον τερματοφύλακα να είναι εκτός θέσης και με ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα τον Προμάχων, κάνοντας το 3-2.
Λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού ο Βακιάνης είχε την ευκαιρία να αυξήσει το σκορ, όταν μόνος με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα  ελάχιστα άουτ.

Έτσι με αυτή της την νίκη η Δόξα είναι μια από τις ομάδες που περνούν στην επόμενη φάση των αγώνων.
Πολύ καλός ο κ. Ατζαμιδάκης ,αν και θα μπορούσε να δώσει άλλη μια πεντακάθαρη περίπτωση πέναλτι υπέρ της Δόξας. Καλοί και οι βοηθοί του ,κ. Δεμερτζής και Δέλλιος.

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τσαμαρδός.
Δημητριάδης, Λ. Θωμάς,(70΄Παρτσανάκης) Γ. Θωμάς, Γιανούλτσης, Κουντουράς, Ε. Τσόρμπας, Ιωαννίδης, Ουζούνης, Β. Τσόρμπας(80΄Κονταξής), Λεμονάκης, Βακιάνης.
 ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σαμαράς.
 Χ. Σέλκος, Ιλ. Μούγιος, Παπαδόπουλος, Ιωάννου(Δ. Νάνος), Δ. Σέλκος, Γ. Σέλκος, Ν. Νάνος, Τρίψης(Άτζος), Αμπάρης, Προίκος(Μεσκίνης), Γ. Νάνος.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.