Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Εθνικός Γιαννιτσών 0 - 0.

 Ισόπαλο τελικά χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της Δόξας μέσα στο γήπεδό της με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών.
Ένα παιχνίδι μέτριο , κυρίως στο πρώτο μέρος,  χωρίς μεγάλες και σημαντικές φάσεις στις δυο παροχές των ομάδων.
Ένα πρώτο μέρος που καταναλώθηκε κυρίως στην περιοχή του κέντρου ,με τις ομάδες να δείχνουν περισσότερο προσοχή στις άμυνες τους, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Εθνικού  Γιαννιτσών που οργανώθηκε στην περιοχή και  απέτρεπε κάθε επιθετική προσπάθεια της Δόξας.

Προσπάθησε αρχικά με αντεπιθέσεις να βγει  μπροστά , αλλά έδειξε ότι δεν μπορούσε να απειλήσει  ιδιαίτερα  την ομάδα μας.
Από την πλευρά της η Δόξα χωρίς αυτοσυγκέντρωση έψαχνε να βρει τα πατήματά της ,αλλά οι όποιες προσπάθειές της να βγει οργανωμένα μπροστά και να απειλήσει τον αντίπαλο της δεν είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι όλο το πρώτο μέρος κύλησε με μονομαχίες και διεκδικήσεις στον  χώρο του κέντρου.
Το δεύτερο μέρος τώρα σαφώς καλύτερο από το πρώτο με τις ομάδες πιο επιθετικές και πιο αποφασισμένες να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Η Δόξα μπαίνει καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ελέγχει αρκετά το παιχνίδι.
Οι  φιλοξενούμενοι έχοντας αρχικά σε καλή  ημέρα τον τερματοφύλακα της που εξουδετέρωσε σημαντικές φάσεις για γκολ, αλλά και η οργανωμένη αμυντική της τακτική αντιμετώπισε με κάθε τρόπο τον επιθετικό μονόλογο της ομάδας μας .
Χάνονται σημαντικές ευκαιρίες αλλά καμία δεν βρίσκει τον στόχο της.

Το δυνατό σουτ του Βακιάνη στο 60΄εξω από την μεγάλη περιοχή, αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας .
Στο 70΄  πλασέ του Κονταξή μέσα από την μεγάλη περιοχή ,η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 75΄  πλασέ  μέσα από την μικρή περιοχή από τον Ιωαννίδη και πάλι αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 83΄ η εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή από τον Κουντουρά ,ο τερματοφύλακας  βρίσκει ελάχιστα την μπάλα αυτή να χτυπά  στο οριζόντιο δοκάρι και  καταλήγει κόρνερ.

Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα από τον διαιτητή βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα .Αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί την Δόξα ,καθώς είχε την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα να πετύχει ένα γκολ , όμως δεν είχε μαζί της και τον παράγοντα τύχη που σε αυτές τις περιπτώσεις τουλάχιστον τον χρειαζόταν . 

 Αρκετά καλός ο διαιτητής του αγώνα κ. Βαμβακάς ,όπως επίσης και οι βοηθοί του κ. Σίπκας,με ορισμένα όμως λάθη ο κ. Μίσκος.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.