Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μ.Αλεξ.Πέλλας-Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 2.

Ισόπαλο τελικά έληξε το αποτέλεσμα του αγώνα της Δόξας Εξαπλατάνου με την ομάδα της Πέλλας. Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε τελικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα ,καθώς η ομάδα της Δόξας κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ένα δυνατό παιχνίδι κυρίως από την  πλευρά των γηπεδούχων, χωρίς να λείπουν και τα σκληρά μαρκαρίσματα σε βάρος των ποδοσφαιριστών της Δόξας.
Το παράδοξο του παιχνιδιού ήταν οι συνεχείς διαμαρτυρίες των παραγόντων του πάγκου της
Πέλλας, που σε κάθε σφύριγμα σε βάρος τους από τον διαιτητή του αγώνα έμπαιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν .
Συνέπεια αυτών των διαμαρτυριών ήταν να περάσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές φορές πολλές εντάσεις μεταξύ των δυο ομάδων.
Στα του παιχνιδιού τώρα όπως προείπαμε έγινε ένας καλός και δυνατός αγώνας με αρκετές φάσεις στις δυο περιοχές των ομάδων.
Η Δόξα δείχνει στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του πρώτου μέρους να πατά καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα σουτ  και οι διεισδύσεις στην εστία των γηπεδούχων δεν έφεραν όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ισορροπούν  και δείχνουν να ελέγχουν  το παιχνίδι. Τα αμυντικά κενά ορισμένες φορές στην ομάδα μας δίνει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιέσουν και να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μέσα στην περιοχή της Δόξας.
Σε μια από αυτές στο 30΄ έφερε και αποτέλεσμα όταν ο Βάλκος με μια ατομική του προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας γράφοντας το 1-0.
Αποτέλεσμα με το όποιο τελείωσε και το πρώτο μέρος του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ξεκινά και πάλι με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου και τις ομάδες να ψάχνουν με οργανωμένες επιθέσεις να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.
Η ομάδα μας μπαίνει καλά μέσα στο παιχνίδι και ψάχνει να βρει τον τρόπο έτσι ώστε να διασπάσει την αμυντική διάταξη της Πέλλας.
Οι τρόποι όμως που επιχειρεί δεν φέρνoυν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δείχνουν να ψάχνουν το κάτι ακόμη έτσι ώστε να κλειδώσουν το αποτέλεσμα.
Κάτι που καταφέρνουν να πετύχουν στο 75΄, όταν σε μια προσπάθεια από τα πλάγια και το σπάσιμο της μπάλας μέσα στην μικρή περιοχή μας, η προσπάθεια του Τσάβου να απομακρύνει την μπάλα την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Με την πλάτη πλέον στον τοίχο η ομάδα δείχνει να μην έχει πει την τελευταία της λέξη, οργανώνεται και προσπαθεί να επιτυχή το γκολ που θα μπορέσει να την βάλει και πάλι στο παιχνίδι.
Η εμπειρία της να διαχειρίζεται δύσκολα αποτελέσματα σε βάρος της αποδεικνύεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Και ενώ η ομάδα της Πέλλας δειχνεί να έχει εφησυχάσει με το αποτέλεσμα και  περιμένει τα λίγα λεπτά που απομένουν ώστε ο διαιτητής να σφυρίξει το τέλος του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας απέδειξαν πως τα παιχνίδια τελειώνουν μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη του.
Στο 87΄ σε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή της Πέλλας και με αποδέκτη της μπάλας τον Λεμονάκη, αυτός ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα,με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Βακιάνης που με την σειρά του στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας έτσι το σκορ σε 2-1.
Στην εκπνοή σχεδόν του παιχνιδιού στο 90΄ και πάλι από γέμισμα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και αποδέκτη αυτήν την φορά τον Βακιάνη, αυτός με ένα εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας  και μια προσωπική του προσπάθεια ,στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 2-2.
Με αυτόν τον ΄΄άγραφο΄΄ νόμο του ποδοσφαίρου ,λίγα λεπτά αργότερα  ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού!!

Προκλητική και απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά των ανθρώπων του πάγκου της Πέλλας,που δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην διεξαγωγή του αγώνα.

Σε αντιθέσει με τους ανθρώπους της διοίκησης που με την άψογη φιλοξενία τους έδειξαν τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δυο συλλόγων.
 
Άψογη η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων,ο οποίος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολα παιχνίδια.Σε πολύ καλά επίπεδα κινήθηκαν και οι βοηθοί του κ.Τσαλκάνης και Τσίπας Β.
                                                                    video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.