Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Δόξα Ριζού - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 2.

Τους πρώτους τρεις βαθμούς  εκτός έδρας στην φετινή αγωνιστική περίοδο  απεκόμισε η Δόξα Εξαπλατάνου με αντίπαλο την ομάδα του Ριζού.
Παρά τις σημαντικές  απουσίες βασικών της ποδοσφαιριστών ,κατάφερε με τους ισάξιους αντικαταστάτες της να πάρουν  την νίκη στο δύσκολο αυτό εκτός έδρας παιχνίδι. Δείγμα  φυσικά της  άψογης δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή μας Αντώνη Σαπουντζή στους νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές μας και όχι μόνο.
Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι κινήθηκε κυρίως  στον χώρο του κέντρου και τις ομάδες να
ψάχνουν με οργανωμένες επιθέσεις να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ένα γκολ.
Η ομάδα μας πατά σαφώς καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά δείχνει τις διαθέσεις της για το παιχνίδι.
Πιέζει τον αντίπαλο κυρίως από τις πλάγιες γραμμές της και επιχειρεί διεισδύσεις μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.
Στο 27΄το κόρνερ  που κερδίζει η ομάδα από τα δεξιά και  την  υποδειγματική εκτέλεση του, ο  Κουντουράς με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ριζού κάνοντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι με το σκορ πλέον να είναι σε βάρος τους επιχειρούν να πιέσουν μήπως και καταφέρουν να δημιουργήσουν κάτι  καλύτερο.
Η ευκαιρία τους δίνεται στο 35΄ όταν ο διαιτητής του αγώνα δείχνει πολύ εύκολα το σημείο του πέναλτι σε μια διεκδίκηση της μπάλας δυο ποδοσφαιριστών όταν βλέπει ανατροπή.
Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Μουρουζίδης, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά τις ικανότητες του τερματοφύλακα μας Δημητριάδη, που σε ένα ακόμη παιχνίδι αποκρούει το πέναλτι.
Στο 40΄ η ομάδα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ,όταν ο Βακιάνης με μια προσωπική του προσπάθεια από πλάγια θέση το πλασέ που επιχειρεί διώχνουν οι ποδοσφαιριστές του Ριζού σχεδόν πάνω από την γραμμή την μπάλα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα οι γηπεδούχοι προσπαθούν να πιέσουν για να επιτύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Οι προσπάθειες τους όμως δείχνουν τελείως ακίνδυνες με συνέπεια να επιφέρει  περισσότερο εκνευρισμό και άγχος μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Κάτι που εκμεταλλεύεται πολύ σωστά η Δόξα και πιέζει για να ένα γκολ ακόμη έτσι ώστε να κλειδώσει το παιχνίδι.
Στο 76΄ μια αντεπίθεση από τα αριστερά ο Οξύζογλου επιχειρεί ένα σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα διανύει μια τροχιά βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, γράφοντας έτσι και το 0-2.
Με το γκολ αυτό οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια τους να αλλάξουν το αποτέλεσμα.
Σε αντίθεση η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα αν εκμεταλλευόταν σωστά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.
Στο 90΄ μια από τις ποιο κλασικές ευκαιρίες ήταν το τε τα τετ του Λεμονάκη το πλασέ που επιχείρησε έδωσε το δικαίωμα στον τερματοφύλακα να αποκρούσει την μπάλα σε κόρνερ.
Φάση που ήταν και η τελευταία του παιχνιδιού καθώς ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε και την λήξη του παιχνιδιού στέλνοντας και  τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Η διοίκηση της Δόξας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Ριζού για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Γιάγκου,όπως επίσης και των βοηθών του κ. Μίσκου και Κουπαράνη.
                                                        video γκολ Κουντουρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.