Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

H ΄΄πρώτη΄΄ του Βασίλη Σαμαρά στην Δόξα.

Με μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση, μετά τα τελευταία αρνητικά γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα, δέχτηκαν οι φίλοι αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την κάλυψη θέσης του προπονητή.
Έτσι την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, πραγματοποίησε ο νέος τεχνικός της Βασίλης Σαμαράς.
Αρχικά, αφού έγινε η παρουσίαση του από τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Βασιλειάδη αλλά και απο σύσσωμη όλη τη διοίκηση, ακολούθησε..
..η προγραμματισμένη προπόνηση.
Ο πρόεδρος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές τόνισε:
Έχετε την αμέριστη στήριξη όλων μας, κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω, τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε όπως διαπιστώσατε  λύθηκαν πολύ γρήγορα. Έχετε απεριόριστες δυνατότητες και το έχετε αποδείξει με την φετινή  πορεία της ομάδας.
Ο Βασίλης Σαμαράς με την σειρά του ,ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και εκτίμηση προς το πρόσωπο του.  Ακολούθησε προσωπική γνωριμία και ολιγόλεπτη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία το πρόγραμμα της προπόνησης.






2 σχόλια:

  1. ενα μπραβο στη Διοικηση για τη γρηγορη αντιδραση της- ανεξαρτητα απο το τις πταιει, που δεν ειναι του παροντος. Ολοι κοντα στην ομαδα, να εμψυχωσουμε τους πακτες και τον προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα γερά. Οι παικτες να μη μασανε. Η διοικηση να τους δωσει ψυχολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.