Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Eλπίδα Έδεσσας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 2.

Παίζοντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο η Δόξα κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος 2-0 σκορ του πρώτου μέρους,φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε ένας πολύ καλός και δυνατός αγώνας, με κύριο χαρακτηριστικό το μεγάλο πάθος για την νίκη, αποζημιώνοντας τους φίλους του ποδοσφαίρου οι οποίοι  βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελπίδας.  Δικαιολογώντας  ταυτόχρονα τις δυνατότητες, αλλά και την βαθμολογική κατάταξη των δυο ομάδων.
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις ομάδες να..
..προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους και να κινούν την μπάλα περισσότερο στον χώρο του κέντρου.
Όσο τα λεπτά κυλούσαν  άρχισαν  να δίνουν και τις πρώτες επιθέσεις στις εστίες, με την Ελπίδα πιο κινητική και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.
Μια από αυτές φέρνει για γηπεδούχους και αποτέλεσμα.
Στο 27΄ το δυνατό σουτ του Παγιούλα έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας ανοίγοντας το σκορ και γράφοντας το 1-0.
Το παιχνίδι πλέον αποκτά ένα γρήγορο ρυθμό ,με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις εστίες των ομάδων. Η Δόξα ισορροπεί το παιχνίδι και βγαίνει με αξιώσεις απειλώντας  τους γηπεδούχους, οι προσπάθειες της όμως δεν καρποφορούν.
Στο 39΄  λάθος συνεννόηση και εκτίμηση στο γύρισμα της μπάλας με το κεφάλι στον τερματοφύλακα της ομάδας μας, την εκμεταλλεύεται σωστά ο Μάντζιος που με κοντινό πλασέ κάνει το 2-0.
Σκορ με το οποίο τέλειωσε και το πρώτο μέρος.
Το δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού, ήταν  ΄΄παράσταση΄΄ για έναν ρόλο! Μια Δόξα εντυπωσιακή και μαχητική, που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι  στα δύσκολα μπορεί και δείχνει τις μεγάλες της δυνατότητες.
Με κινήσεις ΄΄ματ΄΄ από τον προπονητή μας Γιώργο Τσιμτσιρίδη, η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δείχνει στον αντίπαλο ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα.
Μόλις στα πρώτα λεπτά χάνει και την μεγάλη της ευκαιρία για ένα γκολ, όταν στο 48΄ το πλασέ του Βασιλόπουλου διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ελπίδας.
Οι γηπεδούχοι βλέποντας τις προθέσεις της Δόξας ΄΄αμπαρώνονται΄΄ πίσω στην άμυνα τους και προσπαθούν να ανακόψουν τον συνεχή επιθετικό μονόλογο της ομάδας.
Στο 57΄ το πλασέ του Λευτέρη Θωμά μέσα από την μικρή περιοχή και πάλι διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Επιτέλους κάποια στιγμή οι προσπάθειες μας καρποφορούν. Κόρνερ στο 71΄από τα δεξιά με τον Βασιλόπουλο, η καρφωτή κεφαλιά του Κουτρούμπαλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.
Το παιχνίδι πλέον παίζεται στο μισό του γηπέδου, ένα ακόμη γκολ για την Δόξα δείχνει να είναι θέμα χρόνου.
Στο 85΄σέντρα σουτ του Λεμονάκη αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα παίρνει ύψος και τροχιά με κατάληξη στην μικρή περιοχή όπου και δημιουργεί σύγχυση, ο Οξύζολου την εκμεταλλεύεται σωστά και με  κοντινό του  πλασέ κάνει το 2-2.
Στο 90΄ η Δόξα θα μπορούσε να κάνει την απόλυτη ανατροπή, όταν το τε τα τετ του Λευτέρη Θωμά ,με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Ελάχιστες οι ευκαιρίες της Ελπίδας στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και αυτές στα τελευταία  λεπτά όταν διαπίστωσαν ότι χάνουν τους βαθμούς της νίκης.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα σφυρίζει την λήξη του αγώνα, μοιράζοντας  τους βαθμούς στις δυο ομάδες.

Μελανό σημείο του αγώνα που αμαύρωσε όλη την εικόνα του παιχνιδιού, ήταν η επίθεση που δέχτηκαν από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της Ελπίδας (πηδώντας τα κάγκελα του γηπέδου),ο πρόεδρος και οι φίλαθλοι της ομάδας. Τέτοια φαινόμενα φέρνουν το ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια πίσω και είναι καταδικαστέα από όλους.
Αυτές οι  συμπεριφορές, σίγουρα δεν τιμά τους ίδιους τους  ποδοσφαιριστές, αλλά εκθέτουν και υποτιμούν έναν πολύ καλό και οργανωμένο σύλλογο όπως αυτόν της Ελπίδας.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γιάνκου όπως επίσης και των βοηθών του κ.Ζιώγλη και κ.Αθανασίου. 
                                                                       

video  

1 σχόλιο:

  1. Παλι σας ορμηξαν? Γιατι οπου πατε ολοι σας μισουν?
    Γιατι με ολες τις ομαδες εχετε κοντρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.