Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εθνικός Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 5 - 0.

Την ήττα γνώρισε η Δόξα μέσα στην αφιλόξενη και πολύ προκλητική έδρα του Εθνικού Γιαννιτσών. Δείγμα της κακής φιλοξενίας που αντιμετώπισε η αποστολή της Δόξας, ήταν η μη  παρουσία έστω ενός παράγοντα στο να χαιρετίσει τυπικά την ομάδα. Κάτι που φάνηκε και στην συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών αλλά και ανθρώπων του πάγκου, προκαλώντας
αλλά και πολλές φορές βρίζοντας τους ποδοσφαιριστές της Δόξας.
Αγωνιστικά δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε και να ψάξουμε τα αίτια αυτής της ήττας.
Το τελικό σκορ το θεωρούμε πλασματικό, το οποίο δεν αντιπροσωπεύει τις ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες της ομάδας, αυτές είναι δεδομένες.
Πλήρωσε τα λάθη της στο γήπεδο, συνέπεια της πολύ κακής ψυχολογικής πίεσης που δέχτηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές λόγω των τελευταίων εξελίξεων.
Παρόλα αυτά μπήκαν μέσα στο γήπεδο δυνατά και προσπάθησαν για το καλύτερο, δείχνοντας και τις δυνατότητές τους κυρίως στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Οι γηπεδούχοι με την σειρά τους έδειξαν να θέλουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά προσπαθώντας να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το καταφέρνουν εν μέρη πιέζοντας την Δόξα αρκετά ψηλά και δημιουργώντας προϋπόθεσης για ένα γκολ.
Έτσι στο 22΄ Κηλίκης εκμεταλλεύεται την λάθος μεταβίβαση αμυνόμενου και με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0.
Η Δόξα με την σειρά της πιέζει και αυτή προσπαθώντας να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά οι όποιες προσπάθειες της δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Τα δεύτερο μέρος τώρα τίποτα δεν προμήνυε ότι το παιχνίδι θα έχει αυτήν την κατάληξη,αν το κρίνουμε με την συνολική απόδοση του πρώτου μέρους για τις ομάδες.
Ένα γρήγορο δεύτερο γκολ από τον Μωϋσίδη στο 55΄ για τους γηπεδούχους, κάνουν το σκορ 2-0 δίνοντας τους άλλον αέρα.
Και ενώ η Δόξα είναι ΄΄φορτωμένη΄΄ με ένα ακόμη γκολ, παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της βρίσκουν την δύναμη και πιέζουν τον αντίπαλο, η μπάλα όμως δεν της κάνει το χατίρι.
Αυτό της δημιουργεί ακόμη περισσότερο πίεση με συνέπεια να αρχίσει να χάνει την αυτοσυγκέντρωση και το ρυθμό της.
Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά χάνεται ουσιαστικά όλο το παιχνίδι και έρχεται η απόλυτη κατάρρευση της ομάδας.
Στο 62΄ οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι, ο Ελευθεριάδης με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 3-0.
Στο 64΄ ο ίδιος παίκτης κάνει το 4-0
Και το τελικό 5-0 έρχεται  λίγα λεπτά αργότερα από τον Μωϋσίδη πάλι από λάθος μας.
 Αποτέλεσμα το οποίο και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους που το πανηγύρισαν ανάλογα, ειδικά όταν αυτό κερδίζεται από μια ομάδα η οποία συγκαταλέγεται μέσα στις καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα κάνει το ρεπό της. Έτσι της δίνεται η δυνατότητα  να βρει την ηρεμία της και να αποκτήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση της.
Το παιχνίδι αυτό χάθηκε όπως έχουν χαθεί και ορισμένα αλλά. Σηκώνουμε το κεφάλι και κοιτάμε πάλι ψηλά. Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Βλέπουμε μπροστά, τίποτα δεν θα μας κάνει να γκρεμίσουμε ότι έχουμε κτίσει με πολύ κόπο όλοι μαζί. Η διοίκηση είναι δίπλα στον νέο της προπονητή, πολύ περισσότερο όμως στους ποδοσφαιριστές της. Εσείς είστε η΄΄Δόξα Εξαπλατάνου΄΄, μα πάνω από όλα αυτοί που έχετε κάνει όλους να ασχολούνται μαζί σας δείχνοντας τους τις πραγματικές σας δυνατότητες, για αυτό και είμαστε ακόμη εκεί ψηλά!! 

Άριστη η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη όπως επίσης και των βοηθών του κ. Ταγκαλίδη και κ. Σταμανίκη.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.