Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου – Όλυμπος Αψάλου 0 - 3.

Την ήττα γνώρισε η Δόξα μέσα στο γήπεδο της από τον Όλυμπο Αψάλου, στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης των αγώνων κυπέλλου. Με αυτήν της την νίκη  ο Όλυμπος τερματίζει και πρώτος στο όμιλο της,έτσι της δίνει και το δικαίωμα να προχωρήσει στην επόμενη φάση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πάθος και δύναμη, δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να παίξει ένα αρκετά  δυνατό παιχνίδι..
..επιβάλλοντας έτσι το δικό ρυθμό πιέζοντας  την ομάδα αρκετά ψηλά.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί και το πρώτο γκολ αρκετά γρήγορα, μόλις στο 5΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και αφού η μπάλα περνά από όλους ,καταλήγει στον αφύλακτο Αθανασίου που με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Το παιχνίδι συνεχίζετε χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες. Η  ομάδα της Δόξας προσπαθεί να ελέγξει το παιχνίδι και να βγει μπροστά ,αλλά η σκληρή αμυντική διάταξη της Αψάλου δεν άφηνε και τα περιθώρια για κάτι θετικότερο.
Με τα λεπτά να κυλούν σε βάρος της ομάδας μας και το παιχνίδι να παίζετε με μονομαχίες και διεκδικήσεις της μπάλας κυρίως στον χώρο του κέντρου, από μια ανύποπτη φάση και ολιγωρία της άμυνας και πάλι ο Αθανασίου εκμεταλλεύεται σωστά την ευκαιρία και στο 41΄ στέλνει για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 0-2,παγώνοντας τους πάντες.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη η Δόξα ξεκίνησε τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο μέρος.
Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά και πιο αποφασισμένα να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ. Ελέγχει αρκετά τον χώρο του κέντρου και βγαίνει αρκετά μπροστά με αξιώσεις για ένα γκολ. Τα  πολλά σουτ και οι όποιες φάσεις που είχαν στόχο την εστία της Αψάλου δεν έφεραν κανένα  αποτέλεσμα.
Στημένη πλέον αρκετά αμυντικά η Άψαλος ,προσπαθεί και αυτή με κάποιες αντεπιθέσεις να βγει μπροστά.
Έτσι στο 64΄ ο νεαρός Τσολερίδης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του δίνετε και με ένα δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-3.
Με το αποτέλεσμα πλέον να μοιάζει μη αναστρέψιμο για την ομάδας μας, κύλισαν τα επόμενα λεπτά χωρίς να δημιουργείτε και κάτι ιδιαίτερο για τις ομάδες.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με το οποίο και ο διαιτητής του αγώνα έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια ,με νικητή την ομάδα της Αψάλου.
 Το παιχνίδι ανήκει πλέον στο παρελθόν .Είναι ακόμη πολύ νωρίς για όποια συμπεράσματα.
Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά ο αγώνας ξεκινά από το επόμενο παιχνίδι  του πρωταθλήματος  που είναι και ο κύριος στόχος μας.


Καλή η διαιτησία του κ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Ν .και των βοηθών του κ.ΣΙΠΚΑΣ ΙΩΑΝ- ΒΛΑΔΙΚΑΣ ΧΡ 

 

1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.