Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Nίκη Βορεινού - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 3.

Mε νίκη ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές  υποχρεώσεις η ομάδα της Δόξας εν όψει των αγώνων κυπέλλου, επικρατώντας της Νίκης Βορεινού με σκορ 0-3.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε αρκετά δυνατά με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από τις εστίες .
Η Δόξα σαφώς ανώτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου ,δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην περιοχή της Νίκης ,αλλά o παράγοντας τύχη δεν ήταν με το μέρος της..
..Ορισμένες από τις σημαντικότερες ευκαιρίες ήταν τα δυο σουτ του Βασιλόπουλου, το πρώτο να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και το δεύτερο να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Επίσης σημαντικές  οι ευκαιρίες και από τους Βοτάρη ,Παρτσανάκη και Λεμονάκη.
Οι γηπεδούχοι πάλεψαν αρκετά για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους ,κάτι που κατάφεραν  μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος τώρα ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων να δείχνει όμως πλέον πιο αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι.
Σωστές εναλλαγές της μπάλας  κυρίως στον χώρο του κέντρου ,δημιούργησαν ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο ,έτσι ώστε η ομάδα να φτάνει με σημαντικές αξιώσεις μπροστά από την εστία της Νίκης.
Αυτός ο αγωνιστικός μονόλογος της Δόξας έφερε κάποια στιγμή το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Στο 68΄ μετά από σέντρα από τα δεξιά ,ο έμπειρος Βοτάρης γίνεται κάτοχος της μπάλας, με κοντινό πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του αντιπάλου κάνοντας το 0-1.
Αυτό το γκολ έλυσε και τα πόδια των ποδοσφαιριστών και φυσικά απέβαλε και το μεγάλο άγχος τους για το γκολ.
Παίζοντας πλέον πιο ελεύθερα δεν αργεί να έρθει και η ευκαιρία για την δημιουργία του δευτέρου τέρματος.
Σε μια σύγχυση μέσα στην περιοχή της Νίκης η μπάλα βρίσκει σε χέρι ποδοσφαιριστή της, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι.
Εκτέλεση στο 82΄ από τον Βασιλόπουλο ,απόκρουση της μπάλας από τον τερματοφύλακα, στην επαναφορά της ο ίδιος παίχτης την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
Και λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του παιχνιδιού στο 89΄ ο Δημητρίου Δημήτρης με ωραίο διαγώνιο σουτ και αφού η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι, καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας και το τελικό 0-3.
Το θετικότερο αυτού του αποτελέσματος για την ομάδα πέρα της ψυχολογικής ικανοποίησης, είναι τα πολύ καλά δείγματα που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ,αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνετε από τον προπονητή μας Γιώργο Τσιμτσιρίδη.
Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά μας, είμαστε στην αρχή της φετινής μας πορείας, θέλει υπομονή και πολύ δουλειά από όλους  για να έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα!

Καλή η διαιτησία του κ. ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗ και των βοηθών κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ- ΚΟΓΙΟΥ.

Παραλειπόμενα του αγώνα:
Τον σημερινό αγώνα κάλυψε το ιδιωτικό κανάλι Εγνατία ΤV,στιγμιότυπα από τα οποία και θα μεταδώσει αύριο Δευτέρα στις 9 μμ.  















video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.