Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μανδάλου 0 - 3.

Με ήττα μέσα στο γήπεδο της ξεκίνησε τις αγωνιστικές  υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα της Δόξας, χάνοντας από την Δόξα Μανδάλου με σκορ 3-0.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν είχε τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τις ομάδες να επιδίδονται σε δυνατές διεκδικήσεις κυρίως στον  χώρο του κέντρου.
Η ομάδα μας και σε αυτό το παιχνίδι έδειξε να μην έχει βρει ακόμη τον καλό..
..της εαυτό ,παρά τις μεγάλες προσπάθειες  που κατέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της.
Λίγο το άγχος της πρεμιέρας που σε συνδυασμό με την αστοχία και την ατυχία σε ορισμένες φάσεις στο να σπρώξουν  την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου έφεραν πιστεύουμε  αυτό το αποτέλεσμα.
Το πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους κύλισε με τις ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές  χωρίς να αποδίδουν κάτι ιδιαίτερο.
Η ομάδα μας είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 13΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κοτζαμανώλης πιάνει  μια κεφαλιά με την μπάλα  να καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 23΄ο Γραμματικόπουλος για τους φιλοξενούμενους με ένα κοντινό πλασέ κάνει το 0-1.
Η προσπάθεια του Βασιλόπουλου στο 30΄ μετά από ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ,η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Με την ομάδα να πιέζει αρκετά τον αντίπαλο κύλισαν και τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους  χωρίς καμία αλλαγή στο σκορ.
Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με την ομάδα μας να δέχεται ένα δεύτερο γκολ πολύ γρήγορα μόλις στο 48΄από τον Γκότση .
Και ενώ προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και εμείς κάποιες προϋποθέσεις μπροστά από στην εστία των φιλοξενουμένων ,δεχόμαστε από το πουθενά και ένα τρίτο γκολ στο 69’ από τον ίδιο παίχτη τον Γκότση ,παγώνοντας κυριολεκτικά το γήπεδο.
Με τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση προσπαθούν  να κρατήσουν το υπέρ του σκορ.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  μας παρά το εις βάρος τους σκορ ,βρίσκουν την δύναμη και προσπαθούν να πετύχουν ένα γκολ.
Στο 72΄κεφαλιά του Δημητρίου η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Σέντρα από τα αριστερά με τον Οξύζογλου στο 76΄ ,πλασέ από κοντά με τον Λεμονάκη μπλοκάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας.
Και στην εκπνοή του παιχνιδιού στο 89΄σύνχιση μέσα στην μικρή περιοχή του Μανδάλου , αλλεπάλληλα πλασέ και αποκρούσεις της μπάλας πάνω σχεδόν στην γραμμή της εστίας του τερματοφύλακα, αυτή δεν μας κάνει το χατίρι να καταλήξει στα δίχτυα.
Έτσι με αυτό το σκορ ο διαιτητής του αγώνα έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ,δίνοντας ταυτόχρονα και τους τρεις πρώτους βαθμούς στην ομάδα του Μανδάλου, που εκμεταλλευόμενη σωστά τις τρεις μόλις ευκαιρίες που της δόθηκαν ,της αξιοποίησε σωστά και έφυγε νικήτρια από το παιχνίδι.

Όσο αναφορά τώρα τα της ομάδας μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση αυτά τα αποτελέσματα να μας παρασύρουν και να μας φορτώσουν με περισσότερο άγχος.
Είμαστε ακόμη στην αρχή της μεγάλης μας προσπάθειας, που ναι μεν να μας προβληματίσουν αλλά όχι να μας παρασύρουν αρνητικά.
Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και αρετές που  θα φανούν στην συνέχεια της πορείας  μας!

 Kαλή η διαιτησία του κ.ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ Γ. και των βοηθών του ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ Γ.  - ΚΟΡΩΝΑΣ ΧΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.