Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - Νίκη Καλής 8 - 0.


Σε εύκολη τελικά υπόθεση εξελίχτηκε ο αγώνας της Δόξας με την Νίκη Καλής. Ένα παιχνίδι που δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, μιας και το εύρος του σκορ καταδεικνύει την δυναμική των δυο ομάδων.
Η Δόξα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας συνεχείς μονόλογος ευκαιριών μπροστά από την εστία της Καλής, που με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να τελειώσει πολύ νωρίς το..
παιχνίδι μπαίνοντας αποφασιστικά στον αγώνα, δημιουργώντας τις πρώτες ευκαιρίες για ένα γκολ.
Έτσι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι προσπάθειες τις καρποφορούν ,όταν μόλις στο 8΄σε σέντρα από τα δεξιά από τον Κυριακίδη ο Αθανασίου(Ντέταρη)από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Καλής ,ανοίγοντας το σκορ και κάνοντας το 1-0.
Στο 26΄φάουλ από τα δεξιά με εκτελεστή τον Βασιλόπουλο αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Κυριακίδης με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα γράφοντας  το 2-0.
Λίγα λεπτά αργότερα στο 32΄σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά στην καρδιά της μικρής περιοχής, ο Αθανασίου με μια καρφωτή κεφαλιά κάνει το 3-0.
Και ακόμη πριν καλά καλά κοπάσουν η πανηγυρισμοί του τρίτου τέρματος, ο Βασιλόπουλος στο 35΄με ένα άψογο σε εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Καλής γράφοντας το 4-0.
Και στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45΄, σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή από τον Αθανασίου, ο Λεμονάκης με κοντινό πλασέ κάνει το 5-0 ,σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του αγώνα.
Στην επανάληψη τώρα δεν είχαμε τίποτα το διαφορετικό, συνεχείς μονόλογος των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων που έδειχναν ανήμποροι να δημιουργήσουν και να αντιδράσουν καθώς και η διαμόρφωση του σκορ δεν τους έδινε την δύναμη να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Δόξας και οι λιγοστές στιγμές που έφτασαν στην περιοχή της δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Με την Δόξα να δείχνει ασταμάτητη, συνεχίζει να πολιορκεί την εστία της Καλής.
Ο Αθανασίου στο 65΄σε μια ατομική του προσπάθεια από δεξιά εκτελεί μια σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή, αποδέκτη της μπάλας ο Λεμονάκης που αυτός με την σειρά του πλασάρει από πολύ κοντά ,κάνοντας το 6-0.
Στο 80΄σουτ του Βασιλόπουλου έξω από την περιοχή κάνει το 7-0.
Και το τελικό 8-0 κάνει στο 85΄ ο Μάτζιος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.
Το σφύριγμα της λήξεις του παιχνιδιού από τον διαιτητή, δίνει στην ομάδα της Δόξας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, μα πάνω από όλα της δίνει δύναμη και κουράγιο για τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν, στην αποφυγή των αγώνων τον play out.

Εύκολο το έργο του διαιτητή κ. ΠΙΛΤΣΗ Φ και των βοηθων κ. ΣΙΩΝΗ- ΣΤΟΙΤΣΗ.

     ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ:ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ:Δημητριάδης(45΄Τσεντεμίδης),Σπάχο,Δημητρίου Δ.,Σασαρίδης, Κυριακίδης(40΄Κουτρούμπαλος)Αθανασίου, Νάτσκος,(65΄Ανδριανόπουλος),Μάτζιος,Γιόντης Βασιλόπουλος,Λεμονάκης.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.