Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μ.Αλεξ.Όρμας-Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 1.

Με εμφανή τα σημάδια του άγχους να διακατέχει τις ομάδες για το τελικό αποτέλεσμα, έγινε στο γήπεδο της Όρμας το τοπικό ντέρμπι της Αλμωπίας.
Ένα παιχνίδι που κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα. Οι ομάδες αρκέστηκαν  περισσότερο στις διεκδικήσεις της μπάλας στον χώρο του κέντρου, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις για ένα γκολ .
Οι γηπεδούχοι με μια  μικρή αλλά ανούσια υπεροχή, προσπάθησαν να πιέσουν την Δόξα αλλά οι όποιες στιγμές που ευτύχισαν να φτάσουν
μπροστά από την εστία, αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά από τους αμυντικούς της ομάδας.
Η Δόξα από ένα σημείο και μετά ισορρόπησε το παιχνίδι, βγήκε και αυτή με την σειρά της μπροστά και με οργανωμένες αντεπιθέσεις απείλησε τους γηπεδούχους.
Με δυο πολύ καλές ευκαιρίες στην εκπνοή του ημιχρόνου η Δόξα θα μπορούσε να καταφέρει κάτι θετικό, όταν στο 44΄ο Μανίσης εκτελεί ένα ανάποδο ψαλίδι μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως τερματοφύλακας της Όρμας αποκρούει σε κόρνερ.
Η εκτέλεση του κόρνερ αμέσως μετά ,ο Αθανασίου πιάνει μια κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και πάλι ο τερματοφύλακας διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Με την εκτέλεση του κόρνερ και το τελείωμα της φάσης, ο διαιτητής σφυρίζει και την λήξη του ημιχρόνου στέλνοντας τις ομάδες για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού ξεκινά με τις ομάδες σαφώς πιο επιθετικές και αποφασισμένες για ένα γκολ.
Η Δόξα δέχεται τον πλήρη αιφνιδιασμό με ένα γκολ μόλις στο 48΄,μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών της ομάδας η μπάλα καταλήγει στο πόδια αντιπάλου και συγκεκριμένα του Γκάζι, που αυτός δεν δυσκολεύετε να πλασάρει τον τερματοφύλακα και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας και γράφοντας το 1-0.
Με το άγχος να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και να βαραίνει και άλλο τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Δόξας ,που βρίσκουν όμως την δύναμη και την  θέληση προσπαθούν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ.
Οργανώνονται και δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων. Η πίεση αυτή στον αντίπαλο έφερε και αποτέλεσμα. 
Έτσι στο 73΄μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά στην καρδία της εστίας των γηπεδούχων ο Κυριακίδης με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ,ισοφαρίζοντας έτσι το παιχνίδι σε  1-1.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει και να πολιορκεί την εστία της Όρμας χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.
Σημαντική και καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα ,ήταν το τραγικό λάθος του διαιτητή του αγώνα κ.Δεμερτζή όταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε μια επίθεση της Δόξας και σε σουτ προς την εστία των γηπεδούχων ,η μπάλα βρίσκει καθαρά το χέρι αμυντικού μέσα στην μικρή περιοχή. Παράβαση που ο διαιτητής έπρεπε να δείξει το σημείο του πέναλτι, αυτός έδειξε την συνέχιση του παιχνιδιού, δημιουργώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
Από την αρχή και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ο κ.Δεμερζής ,έδειξε τις διαθέσεις του στο παιχνίδι.Φόρτωνε με το παραμικρό με κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές των ομάδων και κυρίως της Δόξας, εκνευρίζοντας τους και δημιουργώντας εντάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το σφύριγμα της λήξεις του αγώνα στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια ,με τελικό σκορ 1-1.
Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα περιπλέκει ακόμη περισσότερο και τις δυο ομάδες και κύριος την ομάδα μας ,στον αγώνα που δίνει για την αποφυγή των play out.

      ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ:ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ:Δημητριάδης,Σπάχο,Μανίσης,Σασαρίδης, 
Κυριακίδης,Αθανασίου, Νάτσκος,,Παρτσανάκης,(61΄Μάτζιος),Γιόντης (75΄Γεωργιάδης)Βασιλόπουλος,Λεμονάκης(54΄Κουτρούμπαλος)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.