Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Αλμωπός Αριδαίας - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 0.


Η έλλειψη του πάθους της δύναμης και πάνω από όλα τα αμυντικά  κυρίως λάθη, ήταν κάποιες από τις αιτίες  που συντέλεσαν στην ήττα της ομάδας από τον Αλμωπό.
Με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους  έδωσε τα περιθώρια στους γηπεδούχους να ελέγξουν το παιχνίδι και να δημιουργήσουν και τις πρώτες καλές ευκαιρίες.
Έτσι δημιουργήθηκε και το πρώτο γκολ στο 13΄με τον Βακιάνη με ένα δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας ανοίγοντας το σκορ στο 1-0 ,αιφνιδιάζοντας και
δημιουργώντας περισσότερο άγχος στους ποδοσφαιριστές.
Και δέκα λεπτά  αργότερα στο 23΄ ο ίδιος παίχτης κάνει το 2-0 πάλι με σουτ, βάζοντας σοβαρές προϋποθέσεις για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος.
Παρά τα δυο γρήγορα γκολ η Δόξα προσπαθεί, ισορροπεί κάπως το παιχνίδι και δημιουργεί και αυτή με την σειρά της κάποιες ευκαιρίες για ένα γκολ.
Ένα σουτ του Αθανασίου στο 34΄από τα πλάγια δεξιά ,μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 39΄σέντρα από δεξιά στην καρδία της εστίας του Αλμωπία από τον Μανίση, ο Αθανασίου με κεφαλιά η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Δόξας να μπουν στο παιχνίδι με ένα γκολ, δέχονται στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45΄ενα τρίτο γκολ μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών,  εκμεταλλευόμενος πολύ σωστά την ευκαιρία ο Δημητριάδης με πλασέ από κοντά κάνει το 3-0,σφραγίζοντας έτσι  το αποτέλεσμα.
Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν διεκδικεί και δάφνες ποιότητας, καθώς και οι δυο ομάδες αφησυχάσθηκαν στο υπάρχον αποτέλεσμα. Ένα ημίχρονο που κινήθηκε κυρίως στον χώρο του κέντρου χωρίς να σημειωθούν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις εστίες των ομάδων.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν κάτι ακόμη αλλά οι τελικές τους προσπάθειες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
H Δόξα τώρα ελάχιστα ισορροπημένη σχετικά με το πρώτο μέρος , προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ με κάποιες οργανωμένες επιθέσεις, μα οι οποίες προσπάθειες της δεν καρποφόρησαν.
Καθώς τα λεπτά κυλούσαν και όδευαν προς την λήξη του παιχνιδιού, έπεσε και αρκετά ο ρυθμός του παιχνιδιού και όλοι ανέμεναν το σφύριγμα της λήξης  του αγώνα από τον διαιτητή.
Κάτι που κάποια στιγμή έκανε ο διαιτητής και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ,με τελικό νικητή τoν Αλμωπό να κερδίζει τους βαθμούς της νίκης και την ομάδα μας να μπαίνει σε μεγαλύτερες περιπέτειες για την τελική της κατάταξη.
Απομένουν δυο ακόμη κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν και πολλά για την συνέχιση της πορείας στην ομάδα. Πρέπει όλοι να συλλογιστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να βγούμε στο τέλος νικητές από αυτόν τον Γολγοθά που διανύει φέτος η ομάδα.
Έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα όλοι μαζί τα καταφέρνουμε. Πιστέψτε το  στο τέλος, θα τα  κ α τ α φ έ ρ ο υ μ ε!


  Με την συνήθως τακτική του στο να μοιράζει αλόγιστες κίτρινες κάρτες, κινήθηκε σε σχετικά καλά επίπεδα η διαιτησία του κ.ΔΕΜΕΡΤΖΗ και των βοηθών κ. ΣΑΒΒΙΔΗ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ.

     ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ:ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ:Δημητριάδης,Σπάχο,Σασαρίδης, Κυριακίδης(72΄Δημητριου)Κουτρούμπαλος,Αθανασίου(79΄Ανδριανόπουλος), Νάτσκος,Μανίσης,Γιόντης, Βασιλόπουλος,Λεμονάκης(46΄Μάτζιος).

 ΑΛΜΩΠΟΣ (ΝΤΙΣΙΟΣ): Χρήστου, Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., Κανοτίδης, Σαββίδης, Παπασυμεων, Βακιάνης (75' Τσακώνης), Δημητριάδης (59’ Μονογενίδης), Παπαδόπουλος Ν. (70’ Μποζίνης), Τσιμτσιρίδης.

















2 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως τα λες ακριβώς.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.