Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Απόλλων Κ. Βρύσης - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 2.

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη που ίσως να είναι και καθοριστική για την τελική κατάταξη της ομάδας, πήρε η  Δόξα μέσα στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης από την ομάδα του Απόλλωνα.
Ένα παιχνίδι ουσιαστικά αδιάφορο για τους γηπεδούχους καθώς βάση της βαθμολογίας της θα έπαιζε ούτως η άλλως αγώνα μπαράζ. Αντίθετα  η Δόξα σε περίπτωση νίκης  της έδινε το δικαίωμα να ελπίζει την αποφυγή των αγώνων play out.
Με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους η Δόξα έδειξε στον αντίπαλο ότι είναι αποφασισμένη να..
.πάρει το παιχνίδι. Μπήκε δυνατά και αποφασισμένα πίεσε αρκετά ψηλά τους γηπεδούχους δημιουργώντας από τα πρώτα κι όλα λεπτά και τις πρώτες καλές της ευκαιρίες .
Με την  πρώτη καλή ευκαιρία να δημιουργείται μόλις στο 5΄ με τον Κυριακίδη να εκτελεί δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ,με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.
Έτσι λίγα λεπτά αργότερα οι προσπάθειες της ομάδας καρποφορούν, όταν στο 8΄ ο Αθανασίου(Ντέταρη) ανοίγει το σκορ με ένα κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα, γράφοντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν έδειξαν ότι δύσκολα θα παραδοθούν. Ισορροπούν το παιχνίδι και πιέζουν την Δόξα, ελέγχουν  περισσότερο των χώρο του κέντρου και βγαίνουν μπροστά με σοβαρές προϋποθέσεις για κάτι θετικό.
Με τον Βεζυρόπουλο στο 24΄να δέχεται κάθετη μπαλιά από τον χώρο του κέντρου, οι της Δόξας θεωρώντας  τον παίχτη σε θέση οφ σαϊτ(αμφισβητούμενη  φάση ),τον αφήνουν και ανενόχλητος  πλέον αυτός αντιμέτωπος μόνο με τον τερματοφύλακα ,πλασάρει την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.
Στην συνέχεια δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες στην Δοξα για να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά δεν της έκανε το χατίρι η μπάλα.
Στο 32΄σέντρα από αριστερά με τον Κουτρούμπαλο, κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή από τον Αθανασίου αποκρούει με δυσκολία ο τερματοφύλακας.
Στο 40΄ σουτ του Κυριακίδη με από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι της εστίας  του Απόλλων.
Κεφαλιά του Μάτζιου στο 44΄ μέσα από την μικρή περιοχή, αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας.
Με το σκορ να παραμένει στο 1-1 ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος τώρα του αγώνα και οι δυο ομάδες μπαίνουν δυνατά στο αγωνιστικό χώρο αποφασισμένες να πάρουν το παιχνίδι .Συνεχή ανεβοκατεβάσματα της μπάλας στις δυο εστίες με σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ.
Στο 65΄μετά από μια σύγχυση μπροστά από την εστία των γηπεδούχων ,ο Αθανασίου εκμεταλλεύεται σωστά  την ευκαιρία που του δίνεται και  με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-2,μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 70΄ σέντρα από αριστερά ,κεφαλιά από τον Αθανασίου αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 75΄ο Κυριακίδης είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το σκορ ,όταν αυτός μόνος μπροστά από την εστία του Απόλλων πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του  τερματοφύλακα.
Οι γηπεδούχοι τώρα πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση του παιχνιδιού ,αλλά οι οποίες προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα.
Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή, έδωσε στην ομάδα μας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, βαθμούς που μπορεί στο τέλος να αποδειχτούν και οι ποιο χρήσιμοι του φετινού πρωταθλήματος.

 Πολύ καλή η διαιτησία του κ.ΤΟΜΙΔΗ καλή επίσης και οι βοηθοί κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ- ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ.

  ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ:ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ:Δημητριάδης,Σπάχο,Σασαρίδης, Κυριακίδης(85΄Δημητρίου Π.)Κουτρούμπαλος,Αθανασίου, Νάτσκος,
(62΄Δημητριου Δ.)Μανίσης,Γιόντης, Βασιλόπουλος,Μάτζιος(75'Λεμονάκης)

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.