Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗ 4- 1


Με την παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, έγινε στο γήπεδο Εξαπλατάνου αρχικά ο καθιερωμένος αγιασμός και στην συνέχεια  ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνα μεταξύ των ομάδων Δόξας Εξαπλατάνου-  ΠΑΣ  Ξιφιανής.
Η ομάδα της Δόξας αν και βρίσκετε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και έδωσε πολλές υποσχέσεις για την φετινή της πορεία.
Ο προπονητής της Δημήτρης Παπανδρέου έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικές ενδεκάδες..
..για κάθε ημίχρονο.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με την ομάδα της Δόξας πιο κινητική  να δημιουργεί ευκαιρίες για ένα γκολ και τελικά να το πετυχαίνει στο 43' με μια ατομική του προσπάθεια από τα δεξιά με τον Παρτσανάκη να κάνει το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού η ομάδα της Δόξας ξεκίνησε πιο επιθετικά, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά από δυο εξαιρετικούς συνδυασμούς των παιχτών της , ο Λεμονάκης στο  55΄ να κάνει το 2-0 και ο ίδιος  παίχτης στο 65' το 3-0.
Και  στο 80' με μια εξίσου καλή προσπάθεια ο Βασιλόπουλος ανέβασε τον  δείκτη του σκορ κάνοντας το  4-0.
Από την πλευρά της η ομάδα της Ξιφιανής  προσπάθησε στο πρώτο μέρος με κάποιες ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  Το  μοναδικό τέρμα για την ομάδα της Ξιφιανής σημείωσε στο 80'με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Φανιάδης κάνοντας το 4-1
Έδειξε όμως ότι διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές  και πως με την κατάλληλη προετοιμασία η φετινή της πορεία θα είναι πολύ καλή..









2 σχόλια:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.