Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ελπίδα Εδέσσης –Δόξα Εξαπλατάνου 0 -2.



Ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του κλεισοχωρίου μεταξύ των ομάδων, Ελπίδας Εδέσσης και Δόξας  Εξαπλατάνου.
Οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά με την Ελπίδα να έχει στα πρώτα λεπτά κάποια  σχετική πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στην συνέχεια  ισορροπεί το παιχνίδι η ομάδα της Δόξας. Βγήκε  μπροστά και δημιούργησε  προϋποθέσεις για γκολ, το επιτυγχάνει στο 35’ με ένα εξαιρετικό πλασέ ο Ανδριανόπουλο κάνοντας το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος με διαφορετική ενδεκάδα ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Παπανδρέου..
..προσπαθώντας  να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για τον βασικό κορμό της ομάδας καθότι διαθέτει αξιόλογο υλικό.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 75’ μετά από μια εξαιρετική σέντρα  από τα δεξιά από  τον Παρτσανάκη είχε σαν αποδέκτη τον Μάτζιο, αυτός με ένα δυνατό βολέ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2,ο ίδιος παίχτης σε άλλη μια φάση  λίγα λεπτά νωρίτερα  έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Άλλο ένα δυνατό τεστ για την Δόξα απέναντι σε μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα αυτή της Ελπίδας, που σίγουρα θα είναι φέτος μια από της πρωταγωνίστριες στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.   












3 σχόλια:

  1. ola kala uvma alla na dineis kai endekades ,allages ua hsoyn soyper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ola kala re paidia....alla ligo parapano gionti na vlepame..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιχταράδες κάντε αυτό που ξέρετε καλά μέσα στο γήπεδο και τα υπόλοιπα θα έρθουν….!!!
    Μην αγχώνεστε όλα θα γίνουν με την σειρά τους….. μα είστε και πολλοί, δεν μου φτάνει ολόκληρη η σελίδα για να σας βάλω όλους…..!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.