Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου – Εδεσσαϊκός 0-0 (φιλική αναμέτρηση).



Με την παρουσία πολλών φίλων του ποδοσφαίρου, έγινε στο γήπεδο Εξαπλατάνου ο φιλικός  ποδοσφαιρικός αγώνα μεταξύ των ομάδων Δόξα Εξαπλατάνου , Εδεσσαϊκού.
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες ,με συνεχόμενες εναλλαγές της μπάλας και πολλές φάσης στα καρέ τους.
Με το ξεκίνημα του  πρώτου μέρους οι ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο παίζοντα ένα ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο ,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές και καλές φάσης στις εστίες των δυο ομάδων.
 Στο δεύτερο μέρος
η ομάδα της Δόξας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε αρκετές φορές  κοντά στο γκολ.Στην συνέχεια όμως η ομάδα του Εδεσσαϊκού ισορρόπησε το  παιχνίδι , βγήκε μπροστά και προς το τέλος του παιχνιδιού δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες για την επίτευξη ενός τέρματος.
Θα πρέπει να σταθούμε και να τονίσουμε την πολύ καλή εμφάνιση του Εδεσσαϊκού που πάρα τα κάποια διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε, βρήκε την δύναμη και δημιούργησε και πάλι μια αξιόμαχη ομάδα που πιστεύουμε ότι θα έχει  ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.
  Η ομάδα της Δόξα τώρα απέδειξε και αυτή για άλλη μια φορά το αγωνιστικό της επίπεδο  απέναντι σε ένα πολύ δυνατό  και καλό αντίπαλο. Έδειξε επίσης ότι διαθέτη ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό υλικό που με την καθοδήγηση του προπονητή της Δημήτρη Παπανδρέου μπορεί να πετύχει πολλά.

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (Παπανδρέου): Δημητριάδης, Τσουλφαΐδης Κ., Οξύζογλου, Γιαννούλτσης, Νάτσκος, Γιόντης, Βασιλόπουλος, Κουτρούμπαλος, Κυριακίδης, Παρτσανάκης, Ανδριανόπουλος. Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν: Τσεντεμίδης, Γεωργιάδης, Λεμονάκης, Βασίλογλου, Μανίσης, Μάντζιος, Δημητρίου Π., Δημητρίου Δ., Παυλίδης.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Τσόπτσης): Τζήγκας, SHERAREIS, Παπαδόπουλος, Πεχλιβάνης, Γκίνης, Πούπης, Τσόρμπας, Μουτσάρας, Φωτίου, Μίσκος, Μαυρομάτης. Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν: Καπαγιάρογλου, Γκόκος, Τσόπτσης, Αναστασιάδης, Παντελαίος, Τάνης, Σουμελίδης

Διαιτητές του αγώνα οι Μιχαηλίδης Γ., Ταγκαλίδης Γ. και Σινάπης Γ.
      














1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.